• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ona je primorala Twitter da se promeni!

Autor mondo.rs

Zelda Vlijams naterala je Twitter da promeni politiku poslovanja, koja je do tada važila.

Nakon što su internet trolovi uznemirili Zeldu Vilijams, ćerku preminulog glumca Robina Vilijamsa, fotomontažama njenog mrtvog oca, Twitter je zaključio da je došlo vreme da poradi na zaštiti korisnika od uznemiravanja.

"Nećemo tolerisati zlostavljanje ovog tipa na Twitteru", rekao je Del Harvi iz te društvene mreže dodavši da su njihovi ciljevi "da osiguraju poverenje korisnika i zaštite sva njihova prava".

"Blokirali smo nekoliko naloga povezanih s ovim incidentom zbog kršenja naših pravila i radimo na proceni na koji način ćemo dodatno popraviti našu politiku, kako bismo se što bolje nosili s tragičnim situacijama poput ove. To podrazumeva i poboljšano pružanje podrške članovima porodica preminulih korisnika", rekao je Harvi, a prenosi index.hr portal.

Zelda je na društvenim mrežama objavila da su joj neimenovane osobe na Twtiteru slale linkove sa starim fotomontažama leševa, tvrdeći da je na slikama telo njenog oca koji je izvršio samoubistvo. Ćerka slavnog glumca nakon ovog maltretiranja je napustila društvene mreže. Nije ugasila profile, ali je pratiocima napisala da se "najverovatnije nikada neće vratiti".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS