• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je napraćenija srpska javna ličnost na Twitteru

Autor mondo.rs

Pevačica tvrdi da je baš ona najpopularnija na Twitteru!

Mala od skandala je, izgleda, zaboravila na svoje kolege s više pratilaca, recimo na rivalku Seku, koja ima 121.000 pratilaca ili na Ivana Ivanovića, koji ima 293.000 pratilaca i ponosno tvrdi da je ona najpopularnija na Twitteru.

Zapravo, osim 91.1 hiljade tviteraša koji je prate, JK je spomenula i 300 hiljada blokiranih naloga, ali nismo sigurni da oni mogu da se broje na ovaj način.


Koga sve Srbija, osim JK prati na Twitteru pogledajte u našoj Top listi!

Pre nego što se pohvalila da je napraćenija srpska javna ličnost na Twitteru Karleuša je na svom zvaničnom Facebook nalogu objavila i "pismo" u kojem napominje da je na internetu ukupno prati preko 1.1 milion ljudi, uglavnom tinejdžera, devojčica i da se protiv nje oglašavaju tri vrste ljudi. Šokirana je činjenicom da poruke mržnje pišu deca, koja su, kako ona kaže "slika i prilika svojih roditelja, ogledalo doma, deca su glina u rukama onih uz koje rastu" i pita se šta to sva ta deca čuju u kući kada su u stanju da joj upute najstrašnije poruke mržnje. Ostali koji je ne vole su verski fanatici, Šešeljevi i fanovi Svetlane Ražnatović, ali i manje-više svi ostali.

"Niko nije rođen loš" kaže pevačica i navodi da se plaši u kakvom će svetu njene dve devojčice odrasti. Kao majka i žena oseća se poraženom...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS