• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njega prati milion ljudi, a on samo sebe

Autor mondo.rs

Twitter nalog predsednika Rusije Vladimira Putina prati 1,18 miliona ljudi. A on samo jedan nalog. Svoj, doduše na engleskom jeziku.

  Za timove za odnose s javnošću koji sarađuju sa većinom svetskih političara društvene mreže su sada već obavezan vid komunikacije sa ljudima širom sveta. Milioni ljudi prate političare na Twittera kako bi što pre saznali novosti.

Iako je Vladimir Putin najuticajniji lider na svetu, na Twitteru je najpraćeniji Barak Obama (58 miliona pratilaca), mada je više puta dokazivano da dobar deo njegovih sledbenika predstavljaju lažni nalozi.

Najzanimljiviji podatak je da nalog ruskog predsednika prati 1,18 miliona ljudi, ali on samo jedan nalog - svoj na engleskom jeziku!

Preciznim analitičarima dešavanja na ovoj društvenoj mreži nije promakao podatak da Putinov nalog na engleskom prati 234.000 ljudi, a on sa tog naloga prati čak devet drugih osoba - svoje kolege i sebe, ponovo.

Predsednika Venecuele Nikolasa Madura, premijera Indije Narendru Modija, bivšeg predsednika Venecuele Uga Čavesa, panamskog predsednika Rikarda Martinelija, kolumbijskog kolegu Huana Manuela Santosa, predsednice Brazila i Argentine, Dilmu Rusef i Kristinu Kirhner i svoj nalog na ruskom.

Još jedan interesantan podatak jeste da se @PutinRF i @BarackObama ne prate međusobno. Mislimo na Twitter.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS