• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ponovo radi Twitter!

Autor mondo.rs

Twitter, poznata društvena mreža, je imala problema sa svojim sajtom, ali situacija se od tada smirila. Još uvek bez zvaničnog objašnjenja.

Twitter privremeno nije radio nekim korisnicima širom sveta, pa i u Srbiji.

Korisnicima se pojavljivala poruka: "Something is technically wrong. Thanks for noticing – we're going to fix it up and have things back to normal soon." Kako stoji na Down Detector sajtu, mikro-bloging sajt nije radio kako treba na istočnoj obali SAD-a, zapadnoj Evropi, Japanu i delovima južnoameričkog kontinenta.

Problemi su prvo počeli u jutarnjim satima, na određenim mestima, ali je servis povraćen oko jedan sat popodne. Od tada, ovaj sajt sporadično nije radio širom sveta, da bi oko 17h opet počeo imati probleme na većoj skali.

Iz Twitter-a su objavili da su svesni problema , kao i da rade na ispravci.

Opcije na sajtu su radile isprekidano, gde su neki korisnici prijavali da ne mogu pristupiti sadržaju uopšte, dok drugi nisu imali nikakvih problema. Poneki su prijavili da imaju problema sa postavljanjem tvitova i pretraživanjem sajta.

Situacija se već oko 9 uveče polako počela smirivati, i sve je manji broj korisnika prijavljivao probleme, da bi do 11 uveče broj prijava postao zanemarljiv. Twitter se još uvek nije oglasio povodom uzroka nestanka usluge kod nekih korisnika ni na svom glavnom, a ni na nalogu za podršku.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS