• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekad omiljen čet ugašen posle 20 godina!

Autor mondo.rs

Pošaljite svoju poslednju AIM poruku! Ćao, nema više!

Kompanija AOL će 15. decembra zauvek „isključiti iz struje“ AIM, mesindžer, koji je mnoge od nas uveo u eru druženja preko instant poruka i dopisivanja. AOL je kratko saopštio da ljudi danas komuniciraju drugačije, na neke nove načine i da AIM jednostavno više nije potreban.

AIM je u drugoj polovini devedesetih „eksplodirao“ što se popularnosti tiče, zadržavajući je i tokom dvehiljaditih godina. Bio je to prvi IM servis mnogima, učeći ih modernim koracima, na kojima se i danas zasnivaju Messenger, Viber, WhatsApp, Skype, Telegram i druge IM aplikcije.

AIM Messenger je tako doživeo sudbinu MSN Messenger-a, koji je ugašen 2014. godine, a koji je, takođe, žrtva moderne tehnologije, prvenstveno pametnih telefona.

Ako još uvek koristite AIM vreme je da napišete poslednje poruke u njegovom klijentu, jer kraj godine samo što nije! AIM odlazak na društvenim mrežama ispratite korišćenjem oznake #AIMemories.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Simana2

Zao mi je sto je ugasen...To su bili mojo "prvi" koraci u svetu virtuele...Danas sam htela malo.da udjem.na taj chat, kad eto...Upoznla sam par ljudi, druzila se, ali, sada vise nikog nemam sa tog chata...😞 Imala bih sve pohvale...

RECENZIJE

TIPS & TRICKS