• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

5 idealnih poklona za NJU: Praktični i pristupačni

Autor mondo.rs

Znamo da je pet do 12, ali ovih pet poklona će je oboriti s nogu - garantujemo!

 5 idealnih poklona za NJU: Praktični i pristupačni Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Šta kažete na to da preskočimo kliše kako bi pred kraj stare ili početkom nove godine trebalo da obradujete nekog vama važnog makar nekakvom sitnicom - to je OK, zar ne?!

Pa da krenemo onda... Ako je osoba, koju želite da iznenadite dama, onda će jedan od ovih pet poklona sigurno biti pun pogodak - ne sumnjajte, sproveli smo opsežna testiranja na damama u našoj redakciji, neke još uvek ne mogu da dođu sebi od (pozitivnog) šoka - ove poklone sve dame žele!

Ako želite da je potpuno oborite s nogu - izbor je Honor 8 Lite. Ovaj mobilni telefon izgleda neverovatno, ima kućište visokog sjaja i (naravno) odlične funkcije, koje uključuju sjajnu prednju i pozadinsku kameru. Za oko 255 evra poklonićete joj moderan i moćan mobilni telefon, koji će joj omogućiti da uvek bude u kontaktu sa prijateljicama, ali i svim zabavnim ili poslovnim obavezama. Honor 8 Lite ima 3 GB RAM, 32 GB memorije (+ microSD proširenje), bateriju od čak 3.000 mAh i odličan Full HD ekran dijagonale 5.2 inča. Sa ovim telefonom, dostupnim u više boja i u onlajn prodaji (isporuka na kućnu adresu), sigurno nećete pogrešiti!

Honor 8 Lite Product Video
Izvor: Honor.

Bluetooth zvučnik

Neka vas nežan izgled ovog sferičnog zvučnika ne zavara - glasan je i kvalitetan, a ima mogućnost rada putem Bluetooth konekcije sa bilo kojim audio uređajem ili putem povezivanja klasičnim 3.5 milimetara kablom. Dostupan je i u roze boji, a sadrži i hardverske kontrole za upravljanje muzikom, tako da nema potrebe da telefon bude uvek uz nju. Dobra stvar je i to što se ovaj zvučnik brzo puni, a baterija traje do 12 sati i omogućava i razgovor putem spikerfona, kao da je telefon blizu. Cena ovog zvučnika je 25 evra.

Fitnes modna narukvica

Komad tehnologije koji će nositi na ruci neće je opteretiti niti će joj korišćenje predstavljati problem, a pomoći će joj da ostane aktivna pomoću senzora i Health aplikacije, uz koje će vežbanje biti lakše i zanimljivije. Fitnes narukvica je dostupna u trendi bojama, koje će se lako uklopiti sa svakim modnim stilom, a baterija traje danima, tako da nema potrebe za bilo kakvom brigom. Takođe, narukvica obaveštava o kvalitetu i dužini sna, omogućava obaveštenja o pristiglim porukama, notifikacijama i pozivima sa telefona, a prati i UV indeks. Narukvica se na telefon povezuje Bluetooth vezom i moguće ju je koristiti kao opciju za pronalaženje zaturenog smartfona. Cena je oko 45 evra, a u ponudi je u četiri boje i kombinaciji kože i metala.

Super brzi autopunjač

Razgovor nikad neće prestati - na putu i u pokretu - jer je autopunjač sa dve USB utičnice pravi „saputnik“ svake moderne dame - poslušajte nas i videćete da je to - TO! Cena ovog korisnog dodatka je oko 45 evra i sertifikovan je što se bezbednosti i kvaliteta punjenja tiče, a u automobilu se priključuje na mesto upaljača, koji ima gotovo svaki model. Kompatibilan je sa svim klasičnim USB kablovima.

Bluetooth slušalica

Ne možete pogrešiti uz ovakav poklon - Bluetooth sluška je dostupna u dve boje, izrađena je od metala i omogućava da ruke uvek budu slobodne tokom vožnje ili neke druge aktivnosti. Baterija traje oko 12 sati neprekidnog razgovora ili nekoliko dana na čekanju. Cena slušalice je oko 60 evra.

Dodatan savet: Razmislite još i o Bluetooth selfi štapu, zaštitnim maskama, slušalicama (bežičnim i sa kablom), pametnom satu, folijama za ekran, brzim ili standardnim mobilnim baterijama (power bank), kućnim punjačima ili „fensi“ kožnim i platnenim preklopnim futrolama za telefon. Ovakvi pokloni su praktični, nisu skupi i sigurno će biti od koristi svakoj dami, bez obzira na to da li ona ima Honor ili neki drugi telefon!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS