• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MEME godine: Ovi su obeležili 2017.

Autor mondo.rs

Od Trampa, preko slike mladića koji se okreće za devojkom, do trepćuće senzacije i 18 miliona retvitova zbog piletine.

Godina na izmaku bila je vrlo bogata MEME-ovima, internet senzacijama i viralnim objavama, kojima smo se svi smejali i koji su nas oduševljavali iznova i iznova. Podsetite se nekih od najboljih objava, koje su osvojile sve društvene mreže.

„Ometeni“ mladić

Neki kažu da i čovek na dijeti sme da gleda u meni, pa tako i ova slika - dok šeta s jednom, pažnju privlači jedna druga devojka. Ovaj MEME je nastao početkom godine i nema ko ga nije prisvojio i aktuelizovao nekim svojim viđenjem situacije. Mi smo izabrali jedan „tehnički“, prigodan za MobIT ;) Koji vi MEME na ovu temu pamtite - slobodno upišite linkove u komentarima do njih!

Prstohvat soli

Knez kaže da voli da ostavi svoj pečat, da nekim situacijama da svoj „fajnal tač“, pa je tako i „prstohvat soli“ postao internet senzacija za sve u tom smislu. Na slici je Nusret Gökçe, turski kuvar, koji je svojim receptima osvojio mnoge ljude širom sveta. (za "prstohvat soli" pogledajte Tramp odeljak).

Molim, kako?!

Muškarac koji trepće brzo je osvojio internet, a na slici je Dru Skalnon, čija je legendarna reakcija snimljena tokom jednog intervjua i baštenskom alatu. Dru se masivno iskorišćava na svim društvenim mrežama, a njegov GIF je deo i popularne GIPHY kolekcije.

via GIPHY

Trampova vujaklija - Covfefe

Šta je američki predsednik Donald Tramp pokušao da kaže izmišljanjem nove reči COVFEFE nikom nije jasno, mada predsednik jeste pokušao da nam objasni (bezuspešno). Naravno, tvit je postao instant senzacija, koju i danas mnogi „rabe“ kad spominju Donalda Trampa, a čak je napravljena i aplikacija koja onemogućava da nestanu njegovi tvitovi, koje često briše, nazvana upravo - COVFEFE.

„Get out“ izazov

Možda ste i vi učestvovali u njemu? Uglavnom su mladi snimali „Get out“ video priloge i kačili ih na Instagram, kao odgovor na jednu od scena iz horor filma Get out“ (Beži!), kad jedan od likova bežeći „utrči“ pravo u kameru…

Karterova piletina

Koliko retvitova da dobijem godišnju zalihu besplatne piletine“, pitao je Karter VilkersonWendys“ lanac brze hrane u SAD i dobio odgovor - 18 miliona. „Smatrajte to učinjenim“, rekao je Karter i nanizao skoro četiri miliona! Njegov tvit postao je internet senzacija i najretvitovaniji tvit ikad na Twitter mreži. To je bilo dovoljno da mu „Wendys“ izađe u susret i omogući godinu dana piletine na njihov račun!

Koji vi MEME pamtite - slobodno upišite linkove u komentarima do njih!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS