• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Imaš super ideju? Prijavi se i osvoji do 5.000 KM

Autori mondo.ba Autori Dušan Volaš

U Banjaluci je predstavljena onlajn platforma "Novo ime" koja ima za cilj da prepozna i podrži mlade talente u Republici Srpskoj kako bi svoje ideje i znanje podijelili sa svijetom.

 Projekat i plaforma "Novo ime" Izvor: Mondo/Dušan Volaš
Izvor: Mondo/Dušan Volaš

Projekat "Novo ime" dostupan je na internet sajtu www.novoime.com i dio je društveno-odgovorne filozofije koja je u potpunosti podržana od kompanije "Novo RS" iz grupacije "Novomatic", a koja postoji već četiri decenije.

Mladi i njihovi talenti biće birani na mjesečnom nivou od strane stručnog žirija, a isti će biti nagrađeni i podržani iznosom do 5.000 maraka.

"Novomatic grupacija je do sada pružila podršku mnogobrojnim humanitarnim aktivnostima i kulturnim događajima, a kompanija je najveći pojedinačni donator Crvenog krsta", izjavila je Sara Velaga, marketing koordinator kompanije "Novo RS".

Govoreći o projektu "Novo ime" izvršni direktor za marketing Aleksandar Aničić je rekao da kompanija "Novo RS" ima drugačiji pristup kada su u pitanju briga o zaposlenim i društveno odgovoran rad.

"Za razliku od ostalih kompanija i institucija koje pomažu pojedince mi smo se odlučili da podržimo mlade osobe koji su tek u povoju kako bi svoju ideju pokazali svijetu i tako postali novo ime kao što se projekat i zove", rekao je Aničić i pozvao sve mlade koji imaju ideje da isete prijave putem sajta www.novoime.com.

KAKO SE PRIJAVITI

Vanja Partalo iz agencije "Aquarius" je kazala da je zvanični početak platforme "Novo ime" 1. februar. Istakla je da se sajt zasniva na jednostavnom konceptu tako da je projekat prilagođen mladima kako jezikom tako i vizeulno.

"Da bi se prijavili potrebno je da mladi ispunjavaju nekoliko uslova - da imaju između 16 i 30 godina i da imaju bilo kakav talenat iz oblasti obrazovanja, kulture, umjetnosti ili sporta koji žele da predstave javnosti na drugačiji i uvjerljiv način. Potrebno je popuniti onlajn formular i eventualno predstaviti se u video snimku u trajanju do 90 sekundi", istakla je Partalo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS