• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najzad i neke lepe Huawei i HONOR vesti

Autor mondo.rs

SD Asocijacija vratila poziciju kompaniji Huawei i HONOR, što znači da su microSD kartice opet u igri za te telefone.

Iako je Huawei već prošle godine predstavio svoje Nano memorijske kartice, što mu je omogućilo da bude nezavistan od zabrane korišćenja SD i microSD kartica, upravo to je zabrinulo neke korisnike, kad je tokom treće nedelja maja SD Asocijacija rekla da zbog američke zabrane zamrzava status Huawei kompanije u tom telu.

Sad, 30. maja, SD Asocijacija je vratila Huawei, samim tim i HONOR u udruženje, što znači da korisnici mogu da odahnu u vezi s ovim problemom. Huawei predstavnik za medije potvrdio je da je kompanijama vraćen aktivan status, koji prema tvrdnjama Huawei-ja nikad i nije bio ukinut, samo je kompanija privremeno bila sklonjena sa liste, kako bi se uskladile dužnosti SD Asocijacije sa američkim preporukama.

Ovo je samo jedan korak ka rešavanju problema Huawei kompanije, kojoj je primarno da osigura Android licencu i bude povučena s “crne liste“ američke administracija, ali je svakako veliko ohrabrenje za sve one, koji su brinuli da će se kompanija iz Kine lako predati.

Huawei se 29. maja i zvanično žalio američkom pravosuđu i tražio ubrzan sudski postupak u kojem Huawei pokušava da ospori ustavnost zabrane poslovanja u SAD, jer Donald Tramp i njegova vlada nisu ponudili nijedan dokaz u vezi sa optužbama, koje stavljaju na teret kompaniji Huawei.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS