• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sajt za odrasle otkriva bizarne pretrage i šta je bilo popularno kod nas

Autor mondo.rs

Najpoznatiji sajt za odrasle otkriva više, nego zanimljivu statistiku poseta tokom 2019. godine, koja je bila sjajna u svakom smislu za poslovanje sajta.

Najpoznatiji sajt za odrasle napravio je rekapitulaciju za 2019. godinu, kao i svake godine - PornHub Year in Review 2019.

Ovog puta statistički podaci su manje zanimljivi, nego prethodnih godina, pošto se očekivani trend rasta nastavlja iz sezone u sezonu, ali su neki drugi podaci čak i frapantni.

Možda će vas zanimati:

Recimo, najtraženiji pojam za filmove je amaterski, a sledi ga verovali ili ne vanzemaljci. Ljudi očigledno maštaju o nekim zajedničkim stvarima sa vanzemaljcima, osim onih, kojima nas uči Holivud. Slede pojmovi POV, Belle Delphine i pet najtraženijih zatvara pojam kosplejeri.

Najpopularnija glumica je Lana Rhoades, zatim Mia Khalifa, Riley Reid, pa Abella Danger i TOP 5 zaokružuje glumica Brandi Love. Nekadašnja šampionka Lisa Ann je ispala iz najpopularnijih 10, a na visokom osmom mestu je Kim Kardašijan, koja ne napušta tako lako elitu filmova za odrasle.

Najtraženiji glumac za odrasle je Jordi El Nino Polla, najtraženiji pojam iz filma su Avengers-i, iz igre Overwatch, a među poznatima su to Belle Delphine, Kim Kardašijan i Kardi Bi. Najtraženija ličnost iz video igara je Zelda (?!), zatim Lara Kroft i D. Va, a Star Wars termin je dobio na popularnosti čak 800 procenata početkom maja meseca.

Što se BiH tiče kod nas najpopularnija kategorija MILF.

A šta ste vi tražili na najpoznatijem sajtu tokom godine?! ;)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS