• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Huawei telefoni stizaće sa 70 INSTALIRANIH aplikacija! (Mooolim?!)

Autor mondo.rs

Ali ne bilo kojih aplikacija - onih u AppGallery ponudi!

 Novi Huawei telefoni stizaće sa 70 INSTALIRANIH aplikacija! (Mooolim?!) Izvor: MONDO / Huawei

Kompanija Huawei ovih dana je vredna!

Osim što sprema premijeru Huawei P40 serije, sprema i konačnu i prvu pravu verziju AppGallery prodavnice zasnovane na Huawei Mobile Services ekosistemu, koji menja Play Store.

Kompanija će do premijere Huawei P40 telefona pokušati u prodavnicu AppGallery, pandan Google Play Store, da dovede najpopularnije aplikacije i ponudi ih korisnicima, naravno i dalje bez uobičajenih Google aplikacija.

Možda će vas zanimati

Jedna od mogućnosti, koja se spominje za nove Huawei korisnike tj. nove telefone je instalacija oko 70 najpopularnijih aplikacija unapred na Huawei telefone. Broj i vrsta aplikacija zavisiće od regiona do regiona, a korisnicima će na taj način biti olakšana potraga za najpopularnijim aplikacijama u AppGallery-ju ili kroz .APK fajlove.

Naravno, ostaje da se vidi koje će sve aplikacije Huawei doneti do premijere Huawei P40 serije u AppGallery, ali se nadamo da će ih biti što više, mada nismo sigurni da je ovo baš pravi put, kojim bi Huawei trebalo da ide... Inače, korisnici će moći da izbrišu sve ove aplikacije, ako im ne trebaju, a u telefonu će se nalaziti ikonice, koje će aktivirati punu instalaciju, ako to korisnik poželi (Huawei i HONOR telefoni na nekim modelima već imaju takav pristup, ali sa igrama samo i to nekoliko njih, ne u tolikom broju).

Huawei je zajedno sa kompanijama OPPO, Vivo i Xiaomi oformio Global Developer Service Alliance (GDSA), koji će pokušati da razbije nadmoć Google kompanije u Android svetu, a GDSA počinje da radi već u martu.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS