• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pokrenuta onlajn platforma Kupidomaće.ba

Autor mondo.ba

Počela je sa radom platforma za online prodaju domaćih proizvoda Kupidomaće.ba.

 Kupidomaće sajt za domaće proizvode Izvor: Kupidomace.ba/Promo

Platforma sa jedne strane za cilj ima da pomogne domaćim firmama da dođu do svojih potrošača online, a sa druge da građanima u vremenu kada je jako važno da čuvamo svoje zdravlje i da izbjegavamo prevelike kontakte, omogući da lakše kupe sve što im je potrebno.

Iza kreiranja ove platforme nisu profitabilni razlozi, jer je platforma potpuno besplatna, kažu njeni kreatori.

Pročitajte i ovo

Princip funkcionisanja je podjednako jednostavan kao i osnovna namjena. Svi prodavači i proizvođači iz BiH koji žele da prodaju online treba da se registruju ovdje, nakon čega će moći početi sa kreiranjem prodavnice i unošenjem proizvoda. Potom treba samo da redovno prate narudžbe u panelu i vrše dostavu prema principu koji sami odrede, a sa modelom plaćanja pouzećem. Sve uslove prodaje prodavači definišu samostalno, bez uticaja platforme.

Kupidomaće.ba pazi i na potrošače, tako da će raditi odobravanje svih prodavača prije nego kreiraju svoje prodavnice, kako bi potrošači bili sigurni da kupuju od provjerenih firmi.

Takođe, kao i u svim drugim velikim online šopovima, integrisane su recenzije i komentari kupaca, a plaćanje se vrši tek kada vam proizvod stigne na adresu.

Na vama je samo da odaberete proizvode koji su vam potrebni i da prođete nekoliko jednostavnih koraka koje prati svaka online kupovina prije nego vam proizvod bude dostavljan do ulaznih vrata.

Platforma, koja je od danas zvanično funkcionalna, je nastala kao proizvod jedne digital marketing agencije, koja je svoje vrijeme i resurse izdvojila najprije za izgradnju, a potom i za promociju.

U periodu koji slijedi očekuje se povećanje broja online prodavnica, ali i niz unapređenja koji dolaze za većim brojem korisnika. Dugoročni cilj je da ovo postane mjesto na kojem će se obavljati redovna kupovina, a ne samo privremena pomoć u vrijeme koronavirusa.

„Ne zaboravite da je domaće često bolje od uvoznog,“ a to je jedna od glavnih poruka koje vam poručuju kreatori platforme i dodaju da je sada važnije više nego ikad da se zajedničkim snagama izborimo sa svim preprekama koje nam je donijela pandemija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS