• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijenja se Google Play: Stiže veoma korisna opcija

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Nabavka aplikacija će sa njom biti mnogo lakša!

 Mijenja se Google Play: Stiže veoma korisna opcija Izvor: MONDO / Wiko

Google Play Store sadrži "mali milion" aplikacija, te ne čudi što korisnici Android telefona nekada ne mogu da se snađu u ovom šopu.

Iako postoji način da se filtriraju aplikacije, Google je svjestan da te opcije nisu dovoljne kako bi pružili potpun doživljaj kada neko ide u „šoping“.

Možda će vas zanimati:

Zbog toga je Google riješio da na ovoj aplikaciji uvede opciju koja će da poredi više aplikacija odjednom! Recimo da tražite internet pretraživač i da ste ušli da vidite detaljniji opis aplikacije Opera Mini. Sada ćete uz opciju koja se nalazi ispod Similar Apps, odnosno slične aplikacije, moći da vidite i ostale aplikacije istog ili sličnog tipa!

Uz opciju Compare apps ćete moći da vidite više aplikacija istog tipa kao i sve potrebne podatke vezane za te aplikacije. Trenutno Google Play Store pokazuje slične aplikacije, ali bez detaljnijih informacija. Ova pametna opcija će vam dozvoliti da vidite koje aplikacije imaju ili nemaju neku određenu funkciju koju tražite. Na primer, kod aplikacija za dopisivanje ćete moći da poredite enkripciju, podršku za video pozive i slično, dok za video plejere možete videti da li ima rad u offline režimu, odnosno da niste povezani na internet, kao i koje formate videa podržava i mnogo toga drugog.

Ovakva opcija je trenutno dostupna u verziji 22.4.28, a ukoliko imate tu verziju, postoji mogućnost da vam se ne pojavi ova funkcija, pošto je ona i dalje u fazi testiranje, te je imaju samo pojedini korisnici i samo odabrane aplikacije, kao što je VLC Player. Kako je još u fazi testiranja, napominjemo da samo pojedini korisnici imaju ovu funkciju, a tek treba da dobijemo zvaničnu potvrdu od kompanije Google kada će ova funkcija izaći!

(Mondo / AndroidAuthority)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS