• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižović: Nismo zaslužili ni bod

Autor mondo.ba

Mladen Žižović i dalje bez pobjede na klupi Mostaraca.

Od dolaska na kormilo Zrinjskog, Mladen Žižović upisao je tri remija, računajući i prijateljski susret sa Šibenikom (2:2).

U prvenstvenom debiju, na Gradskom stadionu u Banjaluci, "plemići" su odigrali 0:0 sa Borcem, da bi danas pred svojim navijačima osvojili samo bod protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja, odigravši 1:1.

Možda će vas zanimati

I do tog boda Mostarci su stigli teškom mukom, s obzirom da su pogodak postigli u 89. minutu, i to sa "bijele tačke". Kako su igrali na stadionu "Pod Bijelim brijegom", dovoljno govori podatak da je to bio jedini šut u okvir protivničkog gola.

"Više od rezultata razočarao me način igre koji smo pokazali. Bili smo jalovi, mlaki, van ritma, sa mnogo netačnih dodavanja. Jednostavno, nismo bili raspoloženi. Možemo biti presrećni ovim bodom. Možda ga nismo ni zaslužili", iskreno je po završetku susreta rekao Žižović.

U narednom kolu, ujedno i posljednjem u prvom dijelu sezone, mladog stručnjaka i njegovi izabranike očekuje još jedan domaći meč, i to protiv Radnika, ekipe koju je donedavno predvodio s klupe.

"Od prvog napada vidjelo se da nemamo samopouzdanja i da imamo premalo raspoloženih igrača. Ovaj klub sebi to ne smije dozvoliti. Pred nama je mnogo rada i analiza, moramo tražiti uzroke loše igre u prethodnom periodu, sabrati se i pripremati se za duel sa Radnikom", dodao je trener Zrinjskog.

Poslije nekompletnog 18. kola, Mostarci su tek na šestom mjestu Premijer lige BiH, sa sedam bodova zaostatka za vodećim dvojcem iz Sarajeva, Željezničarom i Sarajevom.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC