• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević o transferima Partizana: Vidjećemo za Jojića, Fića će teško ovdje dočekati 19. rođendan!

Autor Nebojša Marković

Trener crno-bijelih okreće se novim izazovima nakon završetka takmičenja u Ligi Evrope.

 Aleksandar-Stanojevic-Partizan-Backa-Superliga-pojacanja-Milos-Jojic-povreda-Umar-Sadik-Stevanovic Izvor: FK Partizan/Miroslav Todorović

Partizan je svoju evropsku odiseju završio posle 330 minuta fudbala, sada je sav fokus na domaćem šampionatu.

Ekipa Aleksandra Stanojevića se "vraća u realnost", primorana da zaboravi na poraz protiv Šarlroa u kvalifikacijama za Ligu Evrope i protiv tima Bačke će morati da nastave da koliko-toliko "drže korak" sa Crvenom zvezdom.

Možda će vas zanimati

Poslije trijumfa šampiona u subotu uveče u Lučanima, Partizan će u ponedjeljak popodne pokušati da se vrati na šest bodova zaostatka.

Klub iz Humske će na domaćem terenu morati da ostvari trijumf za tako nešto, a trener Stanojević pred meč ističe da je dobro što je njegov tim imao dan duže da se pripremi za meč u Superligi, imajući u vidu da je prvobitni termin susreta sa Bačkom bio zakazan za nedelju.

"Nemamo vremena za neke normalne treninge, ali prilagođavamo se situaciji. Znači nam dodatni dan što su se Bačka i Zajednica saglasili da dobijemo taj dan odmora. Što se tiče zdravstvenog stanja tima, Sadik je zamolio da ne trenira punim intenzitetom da bi mogao da igra meč. Vitas se vraća, Lutovac se vraća, za Stevanovića ćemo vidjeti, on već duže ima tu povredu, još od prije Vojvodine je vuče i vidjećemo", govori Stanojević u susret novom meču u domaćem prvenstvu.

Stanojević o Bačkoj

"Bačka igra disciplinovano, mogu da budu opasni na bočnim loptama, igraju sa dva napadača. Fokus, ozbiljnost i nemamo luksuz više. Svaki protivnik nam je važan."

On napominje da Superliga nijednog trenutka nije bila zapostavljena, uprkos obavezama na evropskoj sceni.

"Poslije ovakvih utakmica je teško vraćati se u normalno stanje, ali ne vidim razlog da bude problema. Mislim da će igrači biti maksimalno spremni. I da nismo ispali iz Evrope, mi moramo da imamo fokus na našem prvenstvu, to nam je baza. Ne poznajem sve igrače dovoljno dobro, nisam tako dugo tu i ne bih kalkulisao, igraće najbolji i najspremniji. Nemam luksuz da rizikujemo sad kada imamo "minus šest" u odnosu na Zvezdu."

Upitan o pojačanjima na poziciji ofanzivnog veziste, Stanojević se ponovo dotakao Miloša Jojića, ali je istakao da ta pozicija nije bila problem u porazu protiv Šarlroa.

"Volio bih Jojića u timu, ali nije to tako lako. On ima svoje planove i ambicije, tako da vidjećemo. Imali smo tri-četiri situacije u Belgiji gdje je Suma dao taj pas, ali nam je falio taj neki završni potez. Naravno, pojačanja su uvijek dobrodošla."

Prije dva dana, Filip Stevanović je proslavio 18. rođendan, a novinare je zanimalo da li bi Stanojević volio da mladi fudbaler u Humskoj dočeka i onaj naredni.

"Volio bih da ostane i do 23. godine, mislim da je rano da ide, ali takva je situacija. Teško će on dočekati ovdke i naredni rođendan", kratko i iskreno je prokomentarisao Stanojević.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC