• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić presrećan zbog povratka na klupu Igokee m:tel: Znali smo da će odbrana riješiti ovaj meč

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

igokea m:tel je protiv FMP-a upisala devetu ovosezonsku pobjedu u ABA ligi, a prvi put nakon operacije na klupi Aleksandrovčana našao se Dragan Bajić.

 igokea m:tel pobijedila fmp, dragan bajić se vratio na klupu Izvor: ABA liga/Igokea/Nikola Vuruna

Igokea m:tel je u potpunosti kontrolisala meč protiv FMP-a, vodila svih 40 minuta i sasvim zasluženo stigla do devetog ovosezonskog slavlja u ABA ligi, pritom prekinuvši mini crnu-seriju od četiri utakmice bez trijumfa, računajući Ligu šampiona i regionalno takmičenje.

Duel sa ekipom iz Železnika posebno je bio važan za Dragana Bajića, koji se vratio na klupu "igosa" poslije jednoipomjesečne pauze uzrokovane operativnim zahvatom, te odmah zabilježio trijumf 73:61.

Možda će vas zanimati

"Čestitke mojim momcima na veoma bitnoj pobjedi u ovom trenutku. Smatram da smo se dobro spremili za utakmicu i da su moji igrači maksimalno odgovorili zadacima koje smo postavili pred sebe. Pogotovo moram da istaknem odbrameni dio, gdje smo ekipu koja daje 81 poen u prosjeku u ABA ligi spustili na 60 poena. Pred sami meč sam rekao da odbrana dobija utakmicu i ispostavilo se da će biti tako", rekao je Bajić na konferenciji za medije nakon utakmice u Laktašima.

Pobjeda Igokee m:tel ni u jednom trenutku nije dolazila pod znak pitanja. Iako su gosti zaprijetili u nekoliko navrata, nisu uspjeli nijednom da povedu tokom svih 40 minuta večerašnjeg dvoboja.

"Kontrolisali smo prvo poluvrijeme, ali ova ekipa FMP-a ima karakter i nikad se ne predaje. Kada smo došli na deset razlike, uvijek su smogli snage da se vrate. U drugom dijelu smo još bolje i čvršće odgovorili na njihovu odbranu, s tim da je kolega često igrao sa nižom postavom koja dosta širi i može da bude jako nezgodna. U tim trenucima dobro smo im odgovorili zonskom odbranom i nisu imali prava rješenja", potpuno je Bajić nadmudrio kolegu s druge strane i nije mu dao prostora za iznenađenje.

Izvor: MN PRESS

Nema mnogo vremena za odmor, jer u zgusnutom rasporedu, pogotovo računajući da je potrebno odigrati i sve zaostale mečeve koji su odgođeni zbog korona virusa u nekoliko klubova, praktićno će trebati igrati mečeve svakih par dana.

"Već za dva dana imamo teško gostovanje ekipi Cedevita Olimpije i pokušaćemo kroz jedan trening, koji imamo u subotu, da se što bolje spremimo za ovu utakmicu. Srećan sam što sam se vratio, prošlo je mjesec i po od moje posljednje utakmice, tako da je i meni potrebno vrijeme da se vratim u formu", zaključio je Bajić.

Igokea je na 17 dosadašnjih utakmica na Jadranu zabilježila devet pobjeda i osam poraza i trenutno je na šestom mjestu ABA lige.

Pogledajte i najzanimljivije detalje sa večerašnjeg susreta.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Če

Odmorih se mjesec dana!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC