• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako je Đoković slavio poene Srbije: Sjedio tik uz teren i "gurao" ekipu naprijed!

Autor Dragan Šutvić

Čini se da su reprezentativci Srbije na meču protiv Grčke snagu za fantastičnu partiju dobijali od Novaka Đokovića koji je sjedio tik uz teren i nije krio emocije!

 kako je đoković bodrio košarkaše srbije  Izvor: MN PRESS

Košarkaši Srbije uspjeli su da u fantastičnom meču, pred krcatom Beogradskom arenom, savladaju Grčku (100:94) i tako naprave važan korak u borbi za plasman na Mundobasket. Meč u Beogradu gledale su brojne poznate ličnosti srpskog sporta, a najviše pažnje privukao je Novak Đoković - koji ovih dana nema obaveze na teniskim turnirima.

Jedan od najboljih sportista svih vremena bio je veliki vjetar u leđa srpskim košarkašima. Svaku dobru odbranu srpskog tima Novak je doživljavao kao da je neki važan poen koji je osvojio u završnici grend slema, a poeni Jokića, Jaramaza ili Lučića značili su mu i više nego vineri kojima razoružava rivale na teniskom terenu.

Ne čudi onda što su i kamere fotografa u Areni uhvatile trenutke u kojima je Novak Đoković među najglasnijim navijačima srpskog tima. Sedeo je tik u teren i uz velike emocije pokazivao momcima da imaju snage da "slome" otpor Grka. A kada ti najbolji na svijetu kaže da možeš...

Pogledajte kako su izgledale Novakove reakcije tokom meča:

Poslušali su ga izabranici Svetislava Pešića. Iako su veći dio meča odigrali bez povrijeđenog Vasilija Micića, košarkaši Srbije ostvarili su pobjedu koja ostavlja nadu da će naredne godine igrati na Mundobasketu. Herojsku partiju odigrao je Ognjen Jaramaz koji je preuzeo inicijativu, dok je i Marko Gudurić u finišu preuzeo ulogu plejmejkera.

Bivši košarkaš Zvezde priznao je da 15 godina nije igrao kao plej, ali je za reprezentaciju morao da odradi i tu ulogu. Ispalo je fantastično, pa Srbija uz puno optimizma putuje na gostovanje Turskoj, a zatim se okreće Evropskom prvenstvu na kojem juri zlatnu medalju - prvu za srpsku košarku poslije čak 20 godina i Indijanapolisa!

A zatim i ostale fotografije najboljeg srpskog sportiste iz Beogradske arene:

Ovo su detalji sa meča na kojem je Srbija poslije produžetaka savladala Grčku:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC