• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bik koristi svojih pet minuta, Lav ne skida osmijeh zbog ljubavi, Djevice će koštati sitnice

Autor Tamara Veličković

Pročitajte dnevni horoskop za 2. mart 2024. godine!

 Dnevni horoskop za 2. mart 2024 Izvor: Shutterstock/New Africa

Dnevni horoskop za 2. mart 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 2. mart 2024. godine vas upozorava da budete oprezni sa novcem. Uzdržite se nepotrebnih kupovina kako biste mogli uspješno da upravljate finansijskom situacijom. Mogući su neplanirani troškovi. U ljubavi bez većih promjena, obratite pažnju na signale koje dobijate. Dobro se osjećate.

BIK

Vaš dnevni horoskop vam donosi novo poznanstvo koje će vas oboriti s nogu! Ne samo da će ljubavne varnice biti evidentne, nego ova osoba može značajno da utiče na vaš napredak u karijeri. Iskoristite svojih pet minuta i kroz komunikaciju pokažite šta sve možete! Zauzeti mogu da očekuju lijep gest od partnera. Više spavajte.

BLIZANCI

Posao je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Spremni ste da rizikujete jer vjerujete da vaše inovativne ideje mogu da poboljšaju rezultate. Okružite se ljudima koji će vam biti podrška. Ljubavna situacija u večernjim satima donosi situaciju zbog koje ćete biti na "slatkim mukama". Jačajte imunitet.

RAK

Danas se klonite glavnih aktera konflikta iz poslovnog okruženja. Na taj način možete da izbjegnete problem koji bi vam u ovom trenutku otežao ostvarenje cilja. Fokusirajte se na posao i na partnera koji vam pruža pažnju. Ako ste slobodni, smiješi se komunikacija sa osobom iz bliskog okruženja. Dobro se osjećate.

LAV

Dnevni horoskop za 2. mart 2024. godine vam donosi dobro raspoloženje! Zbog lepih promjena u ljubavi, nećete skidati osmijeh sa lica. Uživate u plodovima rada i sa lakoćom planirate dalje planove. Krajem dana možete da očekujete novčani dobitak, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Čuvajte se prejedanja.

DJEVICA

Vaše zamjeranje sitnica danas može da dovede do neželjenog scenarija. Bilo da je u pitanju posao ili ljubav, razmislite da li su vaše kritike preterane i da li očekujete ono što ni sami ne dajete. Današnji dan je vrijeme za preispitivanje, pomoći će vam da realnije sagledate širu sliku. Uvedite zdravu ishranu.

VAGA

Dnevni horoskop za 2. mart 2024. godine vam donosi romantičan dan! Prihvatite poziv partnera ili osobe koje vam se dopada, očekuje vas nezaboravna avantura. Spremni ste za veliku promenu koja vam stiže u poslu, današnji dan je samo zagrijavanje. Zvezde vas savjetuju da provjerite krvnu sliku.

ŠKORPIJA

Imate nedoumicu i niste sigurni kojim putem da krenete. Borba srca i razuma biće prisutna tokom cijelog dana, a horoskop vas savjetuje da ne padate pod uticaj okoline. Poslušajte svoju intuiciju, bilo da je riječ o poslovnoj ili ljubavnoj situaciji. Prijala bi vam fizička aktivnost.

STRIJELAC

Odlično ste raspoloženi i pozitivnu energiju prenosite na druge. Iskoristite dan da provedete vrijeme sa prijateljima, porodicom ili partnerom. Danas možete da probate nešto što nikada ranije niste ili da ostvarite želju koju dugo imate. Čuvajte se prehlade, pojačajte unos vitamina.

JARAC

Prošlost kuca na vrata i to vam se neće dopasti. Horoskop vas savetuje da budete iskreni i razmislite da li uporno pokušavate da isprovocirate osobu koja vam je nekada bila bliska. Klonite se sklapanja ugovora sa ljudima koje ne poznajete dovoljno, mogući su novčani gubici. Dobro se osjećate.

VODOLIJA

Budite pažljivi sa detaljima i budite spremni da preuzmete odgovornost. U ljubavi vas čeka dodatni naboj strasti. Ako ste u vezi, očekujte da će se odnos produbiti, a strast će se rasplamsati. Ako ste slobodni, mogli biste da sretnete nekog posebnog na mjestu gdje najmanje očekujete. Dobro se osjećate.

RIBE

Dnevni horoskop za 2. mart 2024. godine vam donosi težak dan, činiće vam se da plivate kroz maglu, ali nemojte da brinete. Vaša intuicija će vas voditi ka pravim finansijskim odlukama. Izrazite svoja osjećanja partneru ili osobi koja vam se dopada i razgovarajte o dubokim temama. Uvedite zdravu ishranu.

(MONDO/T.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop