• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 27. jul 2024: Bik bi da pobjegne od svih, Djevica mora da izbjegne važnu odluku, a vi?

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Pročitajte dnevni horoskop za 27. juli 2024.

 dnevni horoskop za 27. juli 2024.  Izvor: Shutterstock/New Africa

OVAN

Dnevni horoskop za 27. jul 2024. godine kaže da ste spremni za novi, uzbudljivi projekat! Vjerovatno se tiče promjene vezane za vaš dom - selite se, ili planirate potpuno renoviranje? Dobar je dan za nove početke a vaša kreativnost je na vrhuncu! 

BIK

Danas vas je stigao umor, i samo želite da vas svi ostave na miru. Poklonite sebi par sati opuštanja, a potom se aktivirajte, prijaće vam druženje sa prijateljima uveče. Kada je zdravlje u pitanju, provjerite krvni pritisak. 

BLIZANCI

Romantičan dan za Blizance koji su u vezi, osjetićete se kao u nekom ljubavnom filmu! Partner je pun iznenađenja i strasti. Zaboravite nakratko na obaveze i posao, i prepustite se ovom osjećanju koje vas nosi kao u snu! 

RAK

Danas se naoružajte strpljenjem, jer će neka osoba iz vaše bliže okoline vaše razumijevanje staviti na test. Neka obaveza je propuštena, ali ta osoba ne želi da preuzme odgovornost za svoje ponašanje. Budite jasni i stavite do znanja da to nećete tolerisati. Kada je ljubav u pitanju, niste baš sigurni šta želite.  

LAV

Dnevni horoskop za 27. jul 2024. godine vam kaže da bi trebalo da imate malo više hrabrosti u ljubavi. Ako ste čekali trenutak da napravite prvi korak, danas je taj dan, zvijezde su na vašoj strani! Ako imate osjetljivu kožu, danas se nikako ne izlažite Suncu. 

DJEVICA

Pomalo ste zamišljeni, nemate fokus, i nije dobar dan za ozbiljne i važne razgovore. Pokušajte da se opustite i uživate, a ne da se bavite odlukama koje mogu da sačekaju i ponedjeljak. Posebno se pazite ako su te odluke finansijske prirode, novčani horoskop vam nije sjajan i nije momenat za veće troškove!

VAGA

Dnevni horoskop za 27. jul 2024. godine vas savjetuje da u ljubavi budete razumniji, da ne bojite stvari, ljude i odnose u ružičasto, već da ih sagledate realno. Naročito su u problemu Vage koje su u dugim vezama! Kada je zdravlje u pitanju, unosite više voća i povrća.

ŠKORPIJA

Rasijani ste, pa nemojte da se bavite finansijama ili važnim papirima ovog vikenda. Možda ćete smetnuti sa uma nešto važno, a onda "pojesti živce" da ispravite tu grešku. U ljubavi se osjećate ušuškano, srećno i zadovoljno.

STRIJELAC

Dnevni horoskop za 27. jul 2024. godine u znaku je raščišćavanja odnosa! Već dugo vrijeme nosite u sebi frustraciju oko nečega što vam je bliska osoba nesmotreno rekla, i danas sve izlazi iz vas. Ne gubite iz vida da ljudi uvijek računaju na vašu saosjećajnost, smirenost i smisao za humor, nemojte da im priredite iznenađenje u vidu "eksplozije". 

JARAC

Znamo da kada čujete riječ "putovanje", vaše oči se zacakle, e pa imate razloga za radost! Odlična prilika za putovanje je pred vama, u pitanju je daleka destinacija, i već vam se u glavi stvara slika odmora iz snova! Samo budite pažljivi pri planiranju troškova. 

VODOLIJA

Danas ste, po horoskopu, potrebniji drugima nego sebi. Neka osoba iz vaše okoline zavisi od vas, i neće napraviti važan korak dok se ne posavjetuje. Izvedite je na kafu ili ručak, poklonite joj pažnju i razumijevanje, sudbina će vam to višestruko vratiti!

RIBE

Dnevni horoskop za 27. jul 2024. godine vam predviđa uzbuđenje i avanturu - ako ste na početku nove veze, danas je u vašem ljubavnom životu pravi vatromet! Ali, budite oprezni, moguće je da ste u tom zanosu zapostavili važnu osobu iz svog kruga prijatelja. Više se krećite. 

(MONDO) 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop