• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za Mateju Railić pozovi 1415!

Autor SRNA

Za prikupanje pomoći za liječenje šestogodišnje Mateje Railić iz Dervente, koja je oboljela od leukemije, od danas je u funkciji humanitarni broj 1415 na koji se može donirati jedna KM.

Akcija će trajati cijeli mart. Humanitarni broj pokrenulo je Udruženje građana "Bios Plus" iz Dervente.

Djevojčici je hitno potrebna pomoć svih dobrih ljudi da bi kompletno liječenje, koje obuhvata i transplantaciju matičnih ćelija hematoeze, bilo uspješno privedeno kraju.

Mateja je učenica prvog razreda Osnovne škole "Nikola Tesla" u Derventi, ali je školske obaveze i druženje sa vršnjacima zamijenila bolničkom posteljom.

Trenutno se nalazi na liječenju na Odjeljenju dječije hematoonkologije Univerzitetskog bolničkog centra Banjaluka gdje se liječi pod dijagnozom kasnog medularnog recidiva akutne limfoblasne leukemije.

Dio troškova liječenja finansirali su roditelji Renata i Mladen, ali nisu u mogućnosti da sve plate jer samo jedna injekcija košta oko 3.000 evra, a za za transplantaciju je potrebno najmanje 50.000 evra.

Pomoć za liječenje šestogodišnje Mateje zainteresovani mogu uplatiti na žiro-račun: 5620058131039509 /Nosilac računa: Renata Railić/, na devizni račun IBAN: BA395620058131040285- partija 16143464 SWIFT BIC: RAZBBA22 NLB Razvojna banka Banjaluka.

Kontakt telefoni Matejine porodice su 065/939-799, 065/975-389.

Do sada je organizovano niz humanitarnih akcija za sakupljanje pomoći za liječenje djevojčice, a porodica se nada i u efekat uspostavljenog humanitarnog broja.

Railićevi se zahvaljuju svima koji su učestvovali i koji će dati podršku u nastavku sakupljanja pomoći.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE