• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Podsticaj brzom formiranju vlasti

Zamjenik državnog sekretara SAD Džejms Štajnberg želi da podstakne brzo formiranje vlasti koja može donijeti napredak reformama BiH.

  Podsticaj brzom formiranju vlasti Izvor: MONDO

Zamjenik državnog sekretara SAD Džejms Štajnberg posjetiće krajem sedmice BiH gdje će razgovarati sa predstavnicima vlasti i političkim liderima kako bi podstakao brzo formiranje vlasti koja može donijeti napredak reformama na evropskom i evroatlantskom putu, saopšteno je iz Ambasade SAD u BiH.

U saopštenju se navodi da će u Štajnbergovoj pratnji biti zamjenik pomoćnika državnog sekretara SAD za evropske i evroazijske poslove Tomas Kantrimen.

Štajnberg i Kantrimen posjetiće i Albaniju gdje će ukazati na važnost lokalnih izbora u rješavanju albanskog političkog zastoja i ulogu glavnog tužioca u istraživanju događaja od 21. januara.

U okviru turneje od 23. do 26. februara, Štajnberg će u pratnji pomoćnika državnog sekretara SAD za evropske i evroazijske poslove Filipa Gordona posjetiti i tri kavkaske države - Jermeniju, Gruziju i Azerbejdžan, gdje će se sastati s liderima kako bi razmotrili bilateralna pitanja i regionalnu bezbjednost.

Oni će se susresti i sa predstavnicima civilnog društva i medija u ove tri države.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE