• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sarajevo: Ništa od protesta Fejsbukovaca

Pristalice Fejsbuk grupe "Svi na ulice" nisu se okupili danas, kao što su najavili, na probnom mitingu ispred zgrade zajedničkih institucija BiH u Sarajevu.

 Sarajevo: Ništa od protesta Fejsbukovaca Izvor: MONDO

Na platou ispred zgrade Parlamentarne skupštine BiH bili su pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA), a iz MUP-a Kantona Sarajevo potvrđeno je da nijedna nevladina organizacija nije prijavila proteste u terminu do 12.00 časova.

U pozivu, koji je objavljen na društvenoj mreži Fejsbuk, za danas je bilo najavljeno probno okupljanje pristalica grupe "Svi na ulice", dok je centralni protestni skup najavljen za 10. mart.

Objavljeno je da imaju više od 9 000 pristalica i da smatraju da "narod treba da bude slobodan i da mu ne trebaju diktatori".

U organizaciji Udruženja "Obrazovanje gradi BiH" danas bi u 13.00 časova ispred Ambasade Austrije u Sarajevu trebalo da budu održani protesti u znak podrške bivšem generalu Armije BiH Jovanu Divjaku, koji je uhapšen 3. marta na aerodromu u Beču na osnovu Interpolove potjernice koju je raspisala Srbija zbog ratnog zločina u Dobrovoljačkoj ulici 1992. godine.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE