• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin iz Doboja promijenio dvije nacije zbog fotelje?!

Dragan Marković u dvije godine promijenio isto toliko nacija. Prvo postao Crnogorac, a potom i Bošnjak. Razlog? Mjesto predsjednika opštine Doboj.

 Srbin iz Doboja promijenio dvije nacije zbog fotelje?! Izvor: MONDO

Dragan Marković predstavlja se kao Bošnjak i pretenduje da zamijeni potpredsjednika Republike Srpske Enesa Suljkanovića na mjestu prvog čovjeka Skupštine Doboja, piše "Dnevni avaz".

Vijest nije nikakva šala, već istinita priča koja je procurila u javnost RS, čime je potvrđena teza da je "osim u ljubavi i ratu", sve dozvoljeno i u borbi za fotelje.

Marković je, naime, u silnoj želji da se dokopa mjesta predsjednika Skupštine opštine Doboj, Ustavnom sudu RS uputio prigovor u kojem se požalio da je "kao Bošnjak zakinut za ovu poziciju"!?

Iako Marković nije ni prvi ni posljednji koji mijenja svoje opredjeljenje zarad pozicije, ovaj dobojski delegat je vjerovatno jedini koji je u samo dvije godine isto toliko puta promijenio nacionalnost!

Po rođenju Srbin, Marković je krajem 2008. godine preko noći postao Crnogorac, a onda je odlaskom Suljkanovića definitivno "progledao" i shvatio da je Bošnjak. Fotelja je ipak - fotelja!

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE