• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lopovi iz Federacije obijaju stanove

Policija iz Istočnog Sarajeva uhapsila je dvije osobe nastanjene u Kantonu Sarajevo nakon što ih je zatekla u pokušaju provale u stan u Istočnom Sarajevu.

 Lopovi iz Federacije obijaju stanove  Izvor: MONDO

Lopove M. J. i S. R. policija je spriječila u pokušaju da provale u stan vlasništvo L. M. u Ulici Dabrobosanska broj jedan, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

U Foči je opljačkana vikend-kuća i pomoćni objekat u mjestu Kopilovi, odakle su lopovi ukrali dvoja ulazna vrata sa štokom, dva prozora sa štokom, radni sto, gumeno crijevo, četiri bunta bodljikave žice i izvjesnu količinu alata.Osim stolarije iz vikendice, lopovi su ukrali i crnu torbicu, kao i kofer sa knjigama!

Policija je utvrdila da je u ovom slučaju nepoznato lopov ili više njih, uz pomoć alata, otvorilo ulazna vrata na vikendici i na pomoćnom objektu, i pokralo stvari.

Ovu pljačku je policiji u Foči prijavilo lice V. V, koje je istaklo da se provala dogodila od 9. februara do 9. marta u vikendici u vlasništvu njegovog oca.

U trećem odvojenom slučaju, lice V. K. prijavilo je policiji da je provaljeno u njegovu porodičnu kuću u opštini Istočno Novo Sarajevo, nakon čega je policija utvrdili da je nepoznati lipov alatom otvorio prozor u prizemlju kuće, ušao u nju, izvršio premetačinu i ukrao 40 američkih dolara.

Žena čiji su inicijali B. R. sa Pala prijavila je policiji da je fizički napada i verbalno joj prijeti sin B. B. sa kojim živi u istom domaćinstvu, zbog čega je njen sin uhapšen i protiv njega je podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE