• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milanu Radoviću titula "najmenadžera"

List "Fokus" dodijelio je direktoru Nove banke Milanu Radoviću titulo najuspješnijeg menadžera RS u oblasti bankarstva u prošloj godini.

 Milanu Radoviću titula "najmenadžera" Izvor: MONDO

Titula najuspješnijeg menadžera Republike Srpske (RS) u prošloj godini, u organizaciji dnevnog lista "Fokus", iz oblasti bankarstva i osiguranja pripala je direktoru Nove banke Milanu Radoviću, u oblasti malog i srednjeg preduzetništva direktoru bilećke mljekare "Pađeni" Nenadu Vukoji, a iz oblasti turizma direktoru apart-hotela "Vučko" Aleksandru Proviću.

Za "Izbor najmenadžera", koji je večeras održan u Banjaluci, nominovano je 60 kandidata, od kojih su 44 ušla u uži izbor, a devet u finalni.

Direktor preduzeća "Pres komerc" Zoran Šarenac rekao je da je "Fokus" kao odgovaran medij shvatio svoju ulogu u kreiranju poslovnog ambijenta, te da je i kroz današnju manifestaciju dao podršku razvoju zdrave konkurentnosti.

Šarenac je podsjetio da je protekla godina bila teška i puna izazova, ističući da su uspješni menadžeri oni koji predvide promjene i na vrijeme im se prilagode.

On je dodao da je "Fokus" uspio da održi stabilan tiraž i u vrijeme krize, podsjećajući da su krajem godine novine grafički osvježene, a "Fokus" se upustio i u izdavačku djelatnost.

"U prošloj godini povećan je i broj ulazaka na sajt za 34 odsto u odnosu na 2009. godinu, a sajt je posjetilo 1 064 780 čitalaca iz 133 države svijeta, koji su pregledali 3 703 833 stranica", naveo je Šarenac.

Predsjednik Vlade RS Aleksandar Džombić je rekao da podržava ovakve manifestacije koje promovišu prave vrijednosti.

"Bitno je da se promovišu prave privredne vrijednosti i menadžeri koji daju doprinos razvoju cjelokupne privrede i snalaze se na tržištu, te koji zapošljavaju ljude i otvaraju nova radna mjesta" istakao je Džombić.

On je rekao da manifestacija "Izbor najmenadžera" predstavlja promociju uspješnih menadžera i uspješnih preduzeća, a doprinosi Srpskoj.

"Vlada će i dalje, sa svim svojim projektima, stajati iza privrede i uspješnih preduzeća i kroz koncept subvencija i Investiciono-razvojne banke RS pratiti njihove projekte za dobrobit njihovih preduzeća i RS", naglasio je Džombić.

Osim premijera i ministara RS, manifestaciji su prisustvovali predstavnici RS u zajedničkim institucijama BiH, predstavnici opština, te brojni drugi gosti i prijatelji "Fokusa".

Pokrovitelj "Izbora najmenadžera", za 2010. godinu, bilo je Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva RS.

Posjetioci portala dnevnih novina "Fokus", izabrali su putem ankete, ministra prosvjete i kulture RS Antona Kasipovića, za najboljeg ministra RS, u protekloj godini.

Predsjednik RS Milorad Dodik, uputio je čestitku povodom četvrte godišnjice "Fokusa" u kojoj je poželio svim zaposlenim mnogo uspjeha u daljem radu.

"Objektivnim i profesionalnim izvještavanjem, zanimljivim i raznovrsnim sadržajem, uspjeli ste da, i pored brojne konkurencije na tržištu, zadobijete povjerenje čitalaca i postanete jedan od uticajnijih i čitanijih dnevnih listova u RS", navodi se u Dodikovoj čestitki.

Posebna priznanja i nagrade dodijeljene su i sportskim kolektivima koji u ovoj godini slave velike jubileje - FK "Naprijed" 60 godina i FK "Borac" 85 godina. Priznanje za životno djelo ostvareno u fudbalskom sportu RS dobio je Dobrivoje Sabljić.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE