• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prekinuta blokada puta

Udruženje autoprevoznika "Šumatrans" okončalo je jedočasovnu blokadu magistralnog puta Han Pijesak - Sokolac u mjestu Bukova Glava.

 Prekinuta blokada puta Izvor: MONDO

Ovom blokadom su izrazili protest zbog odluke Javnog preduzeća "Šume Srpske" o ukidanju centralnog stovarišta Šumskog gazdinstva "Visočnik", javlja izvještač Srne.

Put je od 9.00 do nešto poslije 10.00 časova blokiralo 36 velikih kamiona i šest putničkih vozila radnika Jedinice sječe i izvoza Šumskog gazdinstva "Visočnik".

Predsjednik Udruženja Rade Mumović rekao je novinarima da autoprevoznici zahtijevaju da se povuče odluka "Šuma Srpske" o ukidanju centralnog stovarišta, jer bi na taj način 35 prevoznika ostalo bez posla.

On je podsjetio da je Udruženje imalo ugovor sa Šumskim gazdinstvom "Visočnik" o izvozu 60 metara kubnih oble građe. Taj ugovor istekao je krajem prošle godine, a još nije završen izvoz sve građe. Spor je nastao sa drvoprerađivačima sa područja opštine koji žele da tovare građu u šumi, a ne na centralnom stovarištu kao ostali kupci, dodao je Mumović.

On je ranije izjavio Srni da će blokade magistralnog puta od ponedjeljka, 22. marta, biti duže, ukoliko do tada ne bude povučena ova odluka.
(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE