• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dani Banje Vrućice" u aprilu

Tradicionalna manifestacija "Dani Banje Vrućice" biće održana 9. i 10. aprila, a okupiće ljekare i druge saradnike ovog zdravstveno-turističkog centra.

 "Dani Banje Vrućice" u aprilu Izvor: MONDO

Tim povodom biće organizovana predavanja u vezi sa djelatnošću Banje Vrućice - kardiovaskularnom i fizijatrijsko-reumatološkom rehabilitacijom.

Osim gostiju iz Beograda, prvi put doći će i predavači iz Slovenije, rekao je Goran Gojić, zamjenik direktora ovog teslićkog kolektiva.

U ovom zdravstveno-turističkom centru ističu da su podizanje kvaliteta usluga, dobra promocija i povoljne cijene razlog veće posjete Banji.

Gojić naglašava da je u prošloj godini ostvareno 118.000 noćenja, a da će plan od 130.000 za ovu godinu, prema rezultatima u prva dva mjeseca, vjerovatno biti ostvaren.

On je rekao da trenutno u Banji Vrućici boravi 420 gostiju, od kojih je više od stotinu iz Hrvatske, čime su zadovoljni, jer tri hotela rade u vansezoni, što je za banje prava rijetkost u ovo doba godine.

''Trenutno su u Banji gosti iz Splita i Šibenika. U narednom mjesecu očekujemo goste iz Zagreba i okoline. Ima dosta rezervacija iz Slovenije, tako da očekujemo dobru sezonu'', rekao je Gojić.

Ovaj kolekiv zapošljava 210 stalnih radnika i veći broj sezonskih. U protekle tri godine u podizanje kvaliteta usluga u raznim projektima investirano je oko 20 miliona maraka, što je najveća investicija ikada uložena u razvoj turizma na ovim prostorima.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE