• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pajić: Nisam dao izjavu, ne podnosim ostavku!

Gradonačelnik Brčko distrikta Dragan Pajić demantovao je da je dao izjavu u vezi sa njegovom eventualnom namjerom da podnese ostavku.

 Pajić: Nisam dao izjavu, ne podnosim ostavku! Izvor: MONDO

U saopštenju kancelarije gradonačelnika se napominje da je demanti uslijedio povodom pisanja pojedinih medija o ostavci gradonačelnika Brčko distrikta.

"Mediji se pozivaju na njegov navodni iskaz, međutim Pajić demantuje da je dao bilo kakvu izjavu ijednom mediju u vezi sa pomenutom temom", navodi se u saopštenju.

Reagujući na nedavno pisanje lista "Pres" u članku pod naslovom "Pajić podnosi ostavku" gdje se citira neimenovani sagovornik prema čijoj tvrdnji je Pajiću iz SDS-a došla kap koja je prelila čašu, iz brčanskog odbora ove stranke su to ocijenili kao najobičniju laž.

"Tvrdnje kako su brčanski SDS-ovci često ucjenjivali i tražili razne usluge da bi glasali za odluke koje on predlaže, te da je vrhunac bilo glasanje o Centru za dijalizu, najobičnija je zlonamjerna laž i konstrukcija", ističe se u saopštenju iz SDS-a u Brčkom.

Iz ove stranke istovremeno podsjećaju da su zajedno sa SNSD učestvovali u vlasti kao predstavnik srpskog boka, koji je sve vrijeme podržavao gradonačelnika Pajića u skladu sa ranije postignutim dogovorom.

"Srpska demokratska stranka nikada nije bila faktor koji destabilizuje aktuelnu brčansku vlast, a kakva je laž – tvrdnja da je SDS ucjenjivao na glasanju oko Centra za dijalizu, najbolje govori činjenica da je navedena odluka u Skupštini donesena jednoglasno", navodi se, između ostalog, u saopštenju Opštinskog odbora SDS Brčko.

"Pres" je u subotu, 10. septembra, objavio da je Pajić kovertirao ostavku na funkciju gradonačelnika i da će je najvjerovatnije aktivirati na vanrednoj sjednici Skupštine distrikta koja bi trebalo da bude održana ove sedmice.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE