• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Građevina" ipak ostaje igralište

Gradske vlasti su odlučile da ponude novi prijedlog za prostorno uređenje "Građevine", kojim će biti ispunjeni uslovi građana.

 "Građevina" ipak ostaje igralište Izvor: MONDO

Kao odgovorna gradska administracija, nećemo učiniti ništa što ne žele naši građani, pogotovo oni najmlađi, izjavila je zamjenik gradonačelnika Jasna Brkić, nakon današnjeg sastanka predstavnika Administrativne službe Grada i predstavnika zajednica etažnih vlasnika ulica Sime Šolaje i Aleje Svetog Save o uređenju atomskog skloništa i izgradnji parkinga u Ulici Sime Šolaje.

Brkićeva je pojasnila da je dogovoreno da nadležne stručne službe Grada Banja Luka u narednih deset dana urade novi prijedlog uređenja ovog prostora i da to bude prezentovano građanima na samoj „Građevini".

„Uzećemo u obzir zahtjeve građana iz ovih ulica, koji se odnose na to da se djeca mogu igrati na tom prostoru, zatim na oplemenjavanje prostora, uvođenje rasvjete, klupa i slično", naglasila je Jasna Brkić.

Ona je dodala da se radovi na sanaciji krova atomskog skloništa izvode prema planu i da oko toga danas nije bilo dileme.

Predstavnik građana Dejan Andrić, kazao je da su građani ovih ulica zadovoljni zbog toga što su danas imali priliku da otvoreno razgovaraju sa predstavnicima gradske vlasti o svojim problemima.

„Dobili smo obećanje da će predstavnici Adninstrativne službe Grada za 10 dana doći u Ulicu Sime Šolaje i predstaviti plan po kojem bismo trebali dobiti ono što smo zahtjevali, a to je prenamjena iz parking prostora u dječije igralište, odnosno da će biti postavljeno nekoliko klupa, kante za smeće, koš za basket", istakao je Andrić.

On je oštro demantovao pisanje pojedinih medija da je on najavio protest građana ispred zgrade Adminisrativne službe i dodao da je najavio da će čitati poeziju, što kako kaže, predstavlja ogromnu razliku.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE