• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić socijalistima: Skočite kroz prozor!

Generalni sekretar Srpske radikalne stranke Aleksandar Vučić kaže da časni ljudi skoče kroz prozor, ako nisu u stanju da ispoštuju reč.

 Vučić socijalistima: Skočite kroz prozor! Izvor: MONDO

Na pitanje da li su predstavnici Socijalističke partije Srbije (SPS) rekli radikalima razloge zbog čega su raskinuli koaliciju, Vučić je u utorak na konferenciji za novinare kazao da su rekli da im je neprijatno i da im je bio neizdrživ pritisak Tadića.

On je dodao da su ga u petak obavestili o tome i da je to bio veoma težak razgovor.

"Šta može da bude razlog da neko pogazi reč? Ja nikada nikome neću da nađem opravdanje za pogaženu reč. Što si davao reč? Skoči kroz prozor ako nisi u stanju da je ispoštuješ, tako to rade časni ljudi", rekao je Vučić.

Vučić je najavio da će SRS i koalicija DSS-NS pokrenuti upravni spor pred Okružnim sudom u Beogradu, jer smatraju da je verfikacija mandata odbornicima Skupštine grada Beograda izvršena na nezakonitoj sednici.

Prema njegovim rečima, glasanje o dnevnom redu konstitutivne sednice Skupštine Beograda u ponedeljak je bilo završeno, dnevni red nije bio izglasan, pa je samim tim i sednica bila završena.

U Skupštini grada se desio skandal "i u moralnom i u formalnom smislu", jer je sednica posle toga nastavljena, zbog čega je verifikacija mandata odbornika urađena na nezakonitoj sednici, kazao je Vučić na konferenciji za novinare.

On je ocenio da je moguće da vladajuću većinu u Beogradu formiraju "Lista za evropski Beograd", Socijalistička partija Srbije i Liberalno-demokratska partija.

"Ako me pitate šta će da rade sa LDP-om, baš me briga šta će da rade sa LDP. Da li će da idu Mira Marković (supruga nekadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića), Čeda Jovanović (lider LDP) i Tadić (Boris, predsednik Srbije i lider DS) zajedno? Ne verujem, ali je moguće", kazao je Vučić.

On je rekao da su radikali spremni za nove izbore u Beogradu i ubeđeni u pobedu, a tvrdnje DS da su izbori nepotrebni jer su skupi nazvao je "jadnim i najsmešnijim obrazloženjem", navodeći da je takve argumente koristio Adolf Hitler.

Izbori nikada nisu skupi i oni su najbolja prilika da građani kažu šta misle i ko je izigrao njihovu volju a ko ne, dodao je Vučić.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE