• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radmanović: Ivanić da sam nađe prostor u Banjaluci

Autor SRNA

Odlazeći član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović izjavio je danas u Sarajevu da novi član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić treba sam sebi da nađe prostor u Banjaluci, ako procijeni da mu treba.

"Ja sam procjenjivao da mi treba. Nisam uvijek bio ovdje, u ovoj zgradi i našao sam ga na razne načine", rekao je Radmanović na oproštajnoj konferenciji za novinare u Predsjedništvu BiH u Sarajevu.

Radmanović je potvrdio da je tačno ono što je saopšteno da Palata Republike u Banjaluci nije predviđena za člana Predsjedništva BiH, ali da to ne znači da on ne može tamo sjediti, te dodao da je Palata Republike predviđena za službe predsjednika Srpske.

Navodeći da nije prava adresa za pitanja šta je sa Ivanićevim kabinetom u Banjaluci,

 Radmanović je ocijenio da se oko toga pravi potpuno nepotrebna drama.

Iz Kabineta predsjednika Srpske ranije su kao neistinite okarakterisane tvrdnje plasirane u pojedinim medijima o navodnom izbacivanju iz Palate Republike novoizabranog člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske.

"Smatramo da je neodgovorno i neozbiljno istupati u javnosti sa ovakvim dezinformacijama. Palata Republike isključivo je u funkciji rada i smještaja institucije predsjednika Republike i od momenta useljenja nije imala prostorije predviđene za rad srpskog člana Predsjedništva BiH", saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE