• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno još 20 napadača na Vučića

Autori mondo.ba Autori Agencije

Direktor policije Republike Srpske (RS) Gojko Vasić potvrdio je danas u Banjaluci da ima napretka u istrazi entitetske policije na utvrđivanju osoba koje su 11. jula u Potočarima učestvovale u napadu na srpskog premijera.

Vasić je potvrdio da je identifikovano dvadesetak novih osoba za koje se pouzdano može tvrditi da su učestvovale u tom napadu.

"Tu imamo dvadesetak novih osoba, nečije identitete znamo, nečije ne još, ali imamo lik, pa ćemo nastaviti da razmjenjujemo podatke s agencijama iz BiH, ali i kolegama iz Srbije, i svaki kvalitetan snimak nama će pomoći da identifikujemo one koji su učestvovali u pokušaju ubistva, ali i one koji su to podsticali", rekao je direktor policije RS.

Vasić je precizirao da se istraga o napadu na Vučića vodi pod nadzorom Specijalnog tužilaštva RS, a razmijeniće informacije i s kolegama iz BiH i Srbije, kako bi, prema njegovim riječima, utvrdili ko je učestvovao u pokušaju ubistva i podstrektivanju na ubistvo Vučića.

 "Svaki dan ima napretka i sve istrage radimo s tužiocem", rekao je direktor policije RS na konferenciji za novinare.

Vasić je potvrdio da u policiji RS-a još nisu zatražili pomoć medija u identifikovanju osoba koje su učestvovale u napadu na srpskog premijera.

Iz MUP RS su ranije podnijeli izveštaje Specijalnom tužilaštvu RS protiv "NN" osoba zbog pokušaja ubistva i podstrektivanja na ubistvo Aleksandra Vučića 11. jula, nakon komemoracije bošnjačkim žrtvama.

Nakon što utvrde identitet napadača, te prijave će biti podnijete protiv izvršilaca.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE