• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sarajlija se kupao go, policija mu tražila gaće...

Autor mondo.ba

Nudista iz sarajevskog naselja Dobrinja "obradovao" komšije "striptizom", a nakon kupanja legao je pored potoka potpuno go da se sunča.

  Sarajlija (38) je odlučio da spas od vrućine potraži u potoku na Dobrinji. I ništa ne bi bilo čudno da se nije kupao i sunčao potpuno go. Domaći portali navode da su komšije ispričale da se skinuo, bacio gaće u potok, a onda "k'o od majke rođen" legao da se sunča pored Dobrinjskog potoka.

Predstava je trajala oko 15 minuta. Neki prolaznici su se smijali, žene okretale glavu, bilo je i onih koji su dobacivali. Za to vrijeme potpuno nag muškarac je odlučio da šeta livadom ispod zgrada na Dobrinji 2.

U jednom trenutku se zaputio prema trafici. Pet metara od trafike, u hladovini ispod zgrade, opkolila ga je policija. Dobio je, navodno, nekoliko vaspitnih šamara, dok ga je policajac pitao: "Gde su ti gaće?"

Muškarac je ponavljao da ne zna, a onda je policija krenula u potragu za gaćama duž Dobrinjskog potoka. Neko od stanara se dosjetio pa mu je bacio majicu i crveni šorts.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Javite kad nadju gace

MONDO REPORTAŽE