• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milinić pet i po sati davao iskaz u Tužilaštvu BiH

Autor mondo.ba

Gordan Milinić, bivši ambasador BiH u Rusiji ispitan je danas u Tužilaštvu BiH, a ispitivanje je trajalo više od pet i po sati.

Milinić je novinarima nakon davanja iskaza rekao da Tužilaštvo ozbiljno radi svoj posao i da će ispitivanje biti nastavljeno i sutra, pišu "Nezavisne novine".

Kazao je da banjalučko pravosuđe nije htjelo da ga sasluša kao svjedoka u postupku.

On je rekao da o detaljima ne može da govori, jer je to u interesu istrage.

Upitan da kaže da li je već ranije pokušavao da istražnim organima ponudi svoja saznanja o korpuciji, Milinić je rekao da "do ovih izbora nije bilo moguće ništa reći u RS".

"Nikakvog tu načina nije bilo da se bilo šta kaže. Vidite li kakvi su ovdje mediji. Ja im pošaljem dokumente da sam razdužio sve materijale, sva vozila, sve u Moskvi, a oni i dalje govore da Milinić nije razdužio opremu", rekao je Milinić, te se zapitao kako je mogao u takvoj atmosferi bilo šta reći.

Upitan da li će biti još svjedoka ispitanih u ovom slučaju, Milinić je rekao da vjerovatno hoće, ali da ne može ništa više reći.

Milinić daje iskaz povodom svoje izjave u javnosti da je predsjednik RS Milorad Dodik od jednog ruskog investitora uzeo kilogram zlata koji je prisvojio za sebe.

Dodik je te optužbe odbacio i nazvao ih recikliranim lažima koje se stalno ponavljaju i pozvao pravosuđe da istragu dovede do kraja.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Moze 105 i po. Tresla se gora rodio se mis. Najgori su bednici kad izgube neke svoje privilegije i onda pocnu dokazivati svoje postenje, a 10 god cute ko mule dok su na polozaju

MONDO REPORTAŽE