• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danijela Nišić se utopila u Vrbanji

Tijelo nestale Danijele Nišić (26) pronađeno je u rijeci Vrbanji kod Banjaluke, potvrđeno je u Zavodu za sudsku medicinu RS.

 Danijela Nišić se utopila u Vrbanji Izvor: MONDO

Obdukcijom tijela pronađenog u srijedu na obali rijeke Vrbanje u Avalskoj ulici u Banjaluci u četvrtak je utvrđeno da se radi o Danijeli Nišić koja je nestala 5. oktobra, te da nije bilo nasilne smrti.

"Smrt djevojke je nastala utapanjem. Na tijelu nema tragova nasilja, jedini ožiljak je od skorašnjeg porođaja, pa se pretpostavlja da je riječ o samoubistvu", rekao je za MONDO Željko Karan, direktor ovog Zavoda za sudsku medicinu RS.

Tijelo zakačeno za ostrvce formirano od granja pored obale pronašla su dvojica mještana koji su u srijedu poslijepodne šetali Avalskom ulicom pored Vrbanje. O tome su odmah obavijestili policiju. Muharem Berber i Branko Ranosavljević kažu da je rijeka donijela tijelo iz smjera Čelinca, a zaustavilo se oko 500 metara nizvodno od mosta u ovom naselju.



"Radio sam nešto na svom imanju, kada me Branko pozvao i rekao da se u vodi nalazi neki leš. Prišao sam i vidjeli smo tijelo koje je ležalo na leđima, zakačeno za granu. U prvi mah smo pomislili da je muškarac. Kad smo prišli bliže shvatili smo da je riječ o ženskoj osobi kratke kose. Odmah smo pozvali policiju", ispričao je Berber za "Fokus".

Berber ističe da se nekoliko dana prije pronalaska tijela u rijeci Vrbanji, mogao osjetiti jak i neprijatan miris u blizni tog mjesta. On kaže da je ubrzo po dojavi na lice mjesta stigla policija, ljekar mrtvozornik i vatrogasci.

"Dok je trajao uviđaj zadržavali su tijelo da ga ne odnese voda. Leš je iz vode izvađen oko 18 časova, tri sata od pronalaska", naveo je Berber.

Danijela Nišić je nestala u ponedjeljak, 5. oktobra, u blizini studentskog Kampusa, kada je njen suprug dovezao automobilom kod Tržnog centra "Zenit".

Posljednja osoba koja je sa Danijelom razgovarala bila je njena majka, kojoj je kćerka rekla da ide da pogleda cipele. Od tada se Danijeli gubi svaki trag, a njen mobilni telefon je isključen.

Darko Nišić, suprug nastradale Danijele, ranije je izjavio medijima da je sa suprugom imao skladan brak te da se nikada nije događalo da ona negdje ode na duži period a da se ne javi.

Danijela Nišić je poslije porođaja, prije šest mjeseci, zapala u postporođajnu depresiju. U porodici kažu da su toga bili svjesni i da su se trudili koliko god su mogli da joj pomognu.

Danijela Nišić je radila kao asistentica na odsjeku Pedagogija, na Filozofskom fakutetu u Banjaluka i bila jedan od omiljenih asistenata.

Studenti kojima je predavala, kažu da se radi o mirnoj, veseloj i staloženoj osobi. Ističu da je posao asistenta uvijek radila vrlo korektno i profesionalno, te da je u svako doba bila je raspoložena da pomogne svakom studentu koji bi joj se obratio za pomoć.

Na Filozofskom fakuletu ističu da je Danijela Nišić bila najbolji student u istoriji Odsjeka pedagogije.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE