• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gojković: Nekome smeta moj liberalizam

Gojkovićeva će i dalje zastupati politiku centra koji je potpuno prazan na političkoj sceni Srbije, jer su "svi ekstremno levo ili ekstremno desno"

 Gojković: Nekome smeta moj liberalizam Izvor: MONDO

Gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković izjavila je, povodom njenog isključenja iz SRS, da se sve promenilo kada je izabrana na tu funkciju i da je njen liberalizam nekome zasmetao.

Ona će se na predstojećim izborima boriti za ulazak u parlamente Novog Sada i Vojvodine, predvodeći listu pod nazivom Grupa građana "Maja Gojković", a početkom ovog meseca nesporazumi sa SRS kulminirali su njenim isključenjem iz stranke, čiji je bila jedan od osnivača.

Upitana da li je posle 17,18 godina članstva u SRS iznenađuje takav postupak od bilo koga iz te stranke, ona je odgovorila da je spremna da razgovara o svemu, o svakoj političkoj izjavi i političkom potezu.

Gojkovićeva smatra da su se mnoge stvari desile još u izbornoj kampanji 2004, kada je iskreno obećala i odlučila da će biti gradonačelnik, svima jednako, a ne samo jednoj političkoj stranci.

Ne sporeći da Nikolić odlično vodi SRS, ona je rekla da se nikada sa njim nije otvoreno sukobila i da nema poruka da je Nikolić tražio da sa njom razgovara.

Gojkovićeva očekuje i da bi pojedinci iz SRS mogli da pokušaju da joj spreče pristup medijima u predstojećoj kampanji, tvrdeći da je, na intervenciju predsednika GO SRS u Novom Sadu Igora Mirovića, sprečeno njeno gostovanje u emisiji novosadske televizije.

Ona je istakla da ne bi ni ulazila u izbornu trku da ne veruje da će njena lista biti bitan činilac u lokalnoj i pokrajinskoj skupštini.

O najbližim saradnicima još ne želi da govori poimence, ali kaže da su to arhitekte, kardiohirurzi, advokati, psiholozi, psihijatri, ekonomisti..." velika imena, samo neiskorišćeni, jer nemaju partijske knjižice".

Gojkovićeva je najavila da će zastupati politiku centra koji je, prema njenoj oceni, potpuno prazan na političkoj sceni Srbije, jer su "svi ekstremno levo ili ekstremno desno".

(Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE