• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jeremiću izgubili kofer na Hitrou

Ministar Vuk Jeremić ostao je bez ličnog prtljaga na londonskom aerodromu "Hitrou" usled kvara na na novootvorenom terminalu broj pet.

 Jeremiću izgubili kofer na Hitrou Izvor: MONDO

Ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić ostao je bez ličnog prtljaga u petak na londonskom aerodromu "Hitrou" usled kvara na sistemu dostave prtljaga na novootvorenom terminalu broj pet, piše "Blic".

U Ministarstvu spoljnih poslova je potvrđeno da se Jeremić vraćao iz Vijetnama letom Hongkong - London i da je tom prilikom izgubljen njegov lični prtljag, kao i prtljag dvoje članova njegove pratnje i dvoje novinara koji su pratili događaj.

Kako "Blic" saznaje, Jeremić se u subotu na Brdu kod Kranja o tom događaju u prolazu požalio Dejvidu Milibandu, šefu britanske diplomatije rečima " da mu je njegova nacionalna kompanija izgubila prtljag".

Miliband je u svom internet blogu naveo da je gužva na terminalu pet mogla da dovede do diplomatskog incidenta jer je jedan od putnika koji je izgubio prtljag bio jedan ministar koji mu se na to požalio u Sloveniji, a londonski "Tajms" objavljuje da je to upravo bio Jeremić.

Ne procenjujući da li je to zasluga Milibanda ili ne, tek u Ministarstvu spoljnih poslova je rečeno da bi tokom dana u Beograd trebalo da stigne prtljag ministra i svih ostalih koji su putovali sa njim.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE