• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domaće pica rolnice, gotove za tren oka (RECEPT)

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Zaboravite kupovne, ovo je prava stvar!

 Domaće pica rolnice, gotove za tren oka (RECEPT) Izvor: YouTube/BOSH.TV

Recepti s lisnatim tijestom su zgodni kada nemate vremena da mijesite, a želite lijepo domaće pecivo. 

Uzmite lisnato testo i napravite ove super pica rolnice! Možete ih u potpunosti prilagoditi svom ukusu, ubaciti u rernu i za samo petnaestak minuta imati toplo pecivo. 

Sastojci:

Pakovanje lisnatog testa

200 grama kačkavalja

150 grama šunke ili salame (po izboru)

Šaka maslina

Origano

Kečap

Priprema:

Zagrijte rernu na 200 stepeni, pleh obložite papirom za pečenje. Tijesto razvaljajte na debljinu od oko pola santimetra, namažite kečapom, pospite origanom a onda naređajte nadjev - rendani kačkavalj, suhomesnato, sjeckane masline... Naravno, možete staviti šta god da volite na pici, kao što su neko povrće, razni delikatesi suvog mesa, feta sir, spanać, važno je samo da te stvari budu sitno iseckane da biste mogli da zamotate tijesto.

Krenite od najduže strane i urolajte tijesto u "kobasicu". Potom je isijecite na dva prsta debljine, položite rolnice na papir za pečenje i pecite dok lijepo ne porumene. Poslužite toplo!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop