• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Korona otkazala četiri predstave u NPRS: Odužićemo se vjernoj publici

Autor Dragana Božić

Epidemiološka situacija poremetila repertoar Narodnog pozorišta RS.

 NPRS otkazane četiri predstave Izvor: NPRS / Promo

Kako je saopšteno iz Narodnog pozorišta u akciji "Za one koji vole", u kojoj je publika uz kupljenu jednu kartu drugu dobijala gratis, odigrana je samo jedna predstava.

"Zbog bolesti glumaca, od planiranih pet predstava iz akcije „Za one koji vole“ izvedena samo jedna. Nadamo se, međutim, da ćemo brzo biti u prilici da odužimo našoj fantastičnoj publici, koja se u rekordnom broju odazvala na ovu akciju", saopšteno je iz NPRS.

Tako je otkazano i večerašnje izvođenje predstave "Opasne veze", a kako navode u NPRS, svi ljubitelji pozorišne umjetnosti, koji su kupili karte za ovu predstavu, kao i za sve ostale iz akcije „Za one koji vole“, mogu da ih refundiraju na biletarnici Narodnog pozorišta ili ih, pak, zamjene za prvu narednu tokom mjeseca marta, kad bi, ukoliko epidemiološke prilike to dozvole, trebale biti prikazane sve planirane predstave iz ovog serijala.

"Duboko smo uvjereni da će se ispuniti prognoze zdravstvenih radnika i da ćemo već idućeg mjeseca biti u prilici da nesmetano i bez ikakvih otkazivanja uživamo u „Mjesecu pozorišta“. Kako smo planirali, u martovskom repertoaru, između ostalih, naći će se i četiri predstave koje smo bili ovih dana bili prisiljeni otkazati, a sve prethodno kupljene karte važe i za mart", stoji u saopštenju.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop