• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spajaju se 3 velika brenda telefona: Spremaju drastične promjene za 2021. godinu!

Autor Dušan Volaš

Jedan od najvećih kineskih proizvođača telefona i opreme za mreže integrisaće tri kompanije u jednu i u 2021. krenuti novim putem - videćemo kojim!

 Spajaju se 3 velika brenda telefona: Spremaju drastične promjene za 2021. godinu! Izvor: MONDO / ZTE

Kompanija ZTE je predstavila na događaju u Kini njihov novi pametni telefon Blade 20 Pro 5G.

Ipak, ovaj kineski gigant nam je donio još jednu, mnogo veću i bitniju vijest.

Predsjednik kompanije ZTE, Ksu Zijang je obavestio javnost na tom događaju da će se tri popularna mobilna brenda naredne godine spojiti! Tako će ZTE, Nubia i Red Devil/Red Magic biti jedno! Kako stvari stoje, budući telefoni kompanija Nubia i Red Magic će na pozadini imati ugravirani logo ZTE kompanije.

Zijang je potom otkrio da je jedan od primarnih planova te kompanije da prošire maloprodajne lance, te će u Kini biti 5.000 novih prodavnica. Oni smatraju da je takva prisutnost od ključne važnosti za bilo koju tehnološku kompaniju. Brendovi koji su isprva počeli da se prodaju samo preko interneta, ubrzo su primorani da ostvaruju prisutnost i offline, odnosno uživo. ZTE napominje da će u toku naredne godine otvoriti i prve ZTE 5G centre.

Menadžment te kompanije je istakao da će njihov fokus u narednoj godini biti usmjeren ka Kini, a sve kako bi napravili novi imidž svog brenda koji je fokusiran na tehnologiju, kvalitet i mlađe generacije! Ni Fei, šef ZTE Mobile i predsjednik Nubia kompanije je prisustvovao ovom događaju i predstavio je njihovu novu strategiju “1 + 2+ N” kojom će integrisati telefone, lične i porodične podatke, kao i raznolik broj umreženih pametnih uređaja, to jest proizvoda koji će biti povezani sa ZTE Cloud radi glatkog funkcionisanja 5G.

Mi smo imali ekskluzivnu priliku da među prvima u Evropi isprobamo, odnosno da testiramo RedMagic 5S, najjaču gejming zvijerku koja ne može da se kupi kod nas i osjećamo da će ovo spajanje donijeti velike i dobre promjene u budućnosti, te da će novi poslovni model ovih kompanija doneti rezultate. Pogledajte kako izgleda Blade 20 Pro 5G.

ZTE Blade 20 Pro (MobIT)
Izvor: Sparrows News

Kako se vama čini ova kolaboracija?

(mondo.rs)

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS