• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vraća se jedan od najboljih telefona ikad: Symbian legenda pokazaće nam nove stvari i smeo dizajn! (FOTO, VIDEO)

Autor Marko Čavić

Nećemo morati da čekamo dugo da opet vidimo jedan od najsmelijih telefona ikad!

 Vraća se jedan od najboljih telefona ikad: Symbian legenda pokazaće nam nove stvari i smeo dizajn! (FOTO, VIDEO) Izvor: MONDO / Nokia

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, sprema se na dosad najvažniji korak kad je u pitanju oživljavanje legendarnih modela.

Nakon 8110 Matrix-a, obožavane 6300, najotpornije ikad 3310 u 3G i 4G varijanti i drugih omiljenih Nokia telefona, sprema se nova verzija Symbian telefona - moderna Nokia 3650!

Uz modele Nokia 7650 i Nokia 6600 telefona, Nokia 3650 bio je jedan od utemeljivača Symbian platforme kao omiljene platforme tog doba (pričamo o početku novog milenijuma, kad je pojam smartfon tek počeo da se razvija). Dizajn Nokia 3650 i danas je smeo, tačno 18 godina nakon premijere, pa smo zaista srećni što ćemo imati priliku da ispratimo povratak tog modela u vremenu kad će sav potencijal uređaja moći da bude iskorišćen.

Za 2003. godinu Nokia 3650 je bila prava zver, ali nju su zbog dizajna i cene birali mlađi i korisnici, kojima nije trebao premijum telefon poput 7650, koji se pojavio pre nje ili Nokia 6600, koji se pojavio nakon 3650.

HMD Global nije potvrdio ovu vest, nažalost još uvek, ali bi nova verzija Nokia 3650 uređaja trebalo da se pojavi do kraja godine, najverovatnije u trećem tromesečju, da bi se tokom četvrtog našla u prodaji.

Ipak, ostaje nejasno i ono glavno - da li će ovo biti običan mobilni telefon ili će HMD Global, ipak odlučiti da to bude Android telefon. Bila bi prava šteta da se ne pojavi u smart verziji, jer već možemo da zamislimo mnoge (od nas), koji bi je nosili, pa makar i samo zbog nostalgije i dizajna, koji je i dalje inspirativan i tako nesputan!

Za one manje hrabre kasnije je stigao i 3660, imao je klasičnu tastaturu i moguće je da će Nokia tj. HMD Global oživeti baš taj model, ko zna?!

Nokia 3650 video (MobIT)
Izvor: Fredrik Idestam

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS