• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najzad aktivan dark mode za Facebook aplikaciju: Ažurirajte je i pogledajte kako da aktivirate taman režim (VIDEO)

Autor Dragana Božić

Pogledajte kako izgleda taman režim na Facebook Android aplikaciji.

 Najzad aktivan dark mode za Facebook aplikaciju: Ažurirajte je i pogledajte kako da aktivirate taman režim (VIDEO) Izvor: MONDO / Marko Čavić

Ako niste bili obuhvaćeni nekim od test programa u Facebook aplikaciji na telefonu koji koristite, onda Facebook Dark Mode imate priliku prvi put da vidite i koristite.

Naša verzija aplikacije na Samsung Galaxy S21 Ultra Facebook v309.0.0.4.119, dok je na Huawei P40 Pro Facebook v310.0.0.0.11 i na oba uređaja je prisutan nov Taman režim.

Prije svega, ažurirajte aplikaciju Facebook u Android prodavnici (Google Play Store ili nekoj drugoj, ako koristite telefon bez Google servisa), a potom idite do tri crtice u gornjem, desnom uglu aplikacije. U tom meniju skrolujte dole do menija Podešavanja i privatnost i u njemu ćete pronaći novi meni - Tamni režim.

Dark Mode Facebook aplikaciji ne daje potpuno crn interfejs, više kombinaciju sive, crne i tamnih dijelova u pojedinim dijelovima aplikacije, ali sve podsjeća na Facebook Dark Mode za desktop, koji nam je svima dostupan već nekoliko mjeseci.

Korišćenje Tamnog režima je izborna opcija, pa sami odlučujete o tome da li ćete ga aktivirati ili ne i Facebook vas neće primoravati da ga koristite.

Dark Mode bi trebalo da olakša dugotrajno čitanje, a neće biti zanemarljiv ni njegov uticaj na produženje trajanja baterije na telefonima, koji imaju OLED, AMOLED i slične tipove ekrana.

Da li ćete vi aktivirati Facebook-ov Dark Mode?

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS