• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Futuristička zaštitna maska koju je osmislio reper iz benda Black Eyed Peas

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Poznati reper Willi.i.am uskoro će plasirati svoju zaštitnu masku!

 maska Enter Willi.i.am  Black Eyed Peas Izvor: SMARTLife / Xupermask

Kako je pandemija koronavirusa natjerala ljude da koriste zaštitne maske, mogli smo da vidimo sve više primjera gdje poznate marke, tehnološke kompanije i druge firme razvijaju svoje zaštitne maske.

Tako je i Enter Willi.i.am, pop-rep zvijezda i član grupe Black Eyed Peas plasirao svoju zaštitnu masku koja zaista izgleda interesantno.

On je u saradnji sa holivudskim dizajnerom kostima, Hozeom Fernandezom koji ujedno stoji iza dizajna skafandera za članove posade SpaceX, napravio ovu masku. Ta zaštitna maska će koštati 299 dolara, a izgleda kao da dolazi iz sajberpank video igre ili filma.

Ona će imati dva ventila sa tri različite brzine, HEPA filtere, koje smo vidjeli da kompanija LG koristi u svojim kućnim prečišćivačima vazduha i klimama. Zanimljivo da će ova zaštitna maska posjedovati i bežične slušalice sa ANC režimom (Active noise cancellation) koji onemogućava da čujete spoljašnje zvukove, dok će se u masci nalaziti mikrofon i Bluetooth 5.0 radi konekcije, prenosi Engadget.

Već osmog aprila će Xupermask biti dostupan širom Amerike i Evrope, a može da se naruči preko zvaničnog sajta i dolazi u crnoj ili bijeloj boji, kao i dvije različite veličine. Kao što to imaju Razer-ove maske i Xupermask će posjedovati LED osvjetljenje koje daju taj futuristički doživljaj. Baterija traje sedam sati, a zaštitna maska će moći da se napuni sa punjačem.

Will.iam je u prošlosti često znao da plasira tehnološke proizvode, između ostalog nekoliko pametnih satova, dodatke za iPhone uređaje i slušalice. Njegova kompanija se bavi i proizvodnjom tehnologija za pametne kuće, kao i proizvodnjom slušalica.

Šta vi mislite o Xupermask?

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS