• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ima sve što treba, jaku bateriju, četiri kamere i pristupačnu : Novi video otkrio šta da očekujete od Galaxy M3 telefona

Autor Vesna Kerkez

Uskoro izlazi Samsung Galaxy M3, a njegova početna cijena će biti manja od 200 evra!

 Ima sve što treba, jaku bateriju, četiri kamere i pristupačnu : Novi video otkrio šta da očekujete od Galaxy M3 telefona Izvor: SmartLife / Samsung

Već 21. juna će kompanije Samsung i Amazon predstaviti novi telefon Galaxy M32.

Uoči njegov izlaska se pojavio i video raspakivanja Samsung Galaxy M32 uređaja, dok su od ranije poznate specifikacije tog modela. 

U samoj kutiji se ne nalazi ništa neobično, tu su telefon i punjač od 15 vati sa USB A-to-C kablom. Iako nije prikazano u snimku, trebalo bi da se u pakovanju nađe i igla za izbacivanje SIM kartice. Ovako nešto je potpuno očekivano i u suštini je isto kao kod modela A32. Pored kutije i njenog sadržaja, video pokazuje i telefon u akciji, ipak treba istaći da prikazan One UI (korisnički interfejs) nije na najnovijoj verziji.

Galaxy M32 je uočen i na Google Play Console, što znači da su otkrivene specifikacije tog modela, prenosi GSM Arena. Ovaj uređaj će raditi na MediaTek MT6769T čipsetu, što dođe Helio G80, koji je uparen sa 6 gigabajta RAM-a, ali će biti dostupna i jeftinija verzija od 4GB RAM-a. Od ranije je poznato da će M32 imati AMOLED ekran veličine 6,4 inča (stopa osvježavanja ekrana od 90 Hz i rezolucija 1080p+).

Isti izvor ističe da će prednja kamera imati senzor od 20 megapiksela, glavna će biti 64 MPx, dok su tu još i ultraširoka od 8 MPx i makro od 5 MPx. Interna memorija ovog telefona će doći u dvije verzije, u 64 gigabajta ili 128 GB skladišnog prostora. Čine se da najviše pažnje izaziva baterija kapaciteta 6.000 mAh.

Samsung Galaxy M32 će debitovati u Indiji (cijena INR 15,000 i 20,000), a početna cijena će iznositi oko 170 evra, dok će najskuplji model ići i do 225 evra. U galeriji možete vidjeti i više detalja o ovom telefonu. 

Raspakivanje Samsung Galaxy M32
Izvor: Agrawalji Technical

Kako se vama čini Galaxy M32? 

(MONDO)

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS