• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sedma "Tech Hosted by LANACO konferencija" 14. i 15. oktobra

Autor Siniša Stanić

Sedmo izdanje najveće multivendorske konferencije u BiH, "Tech Hosted by LANACO", održaće se 14. i 15. oktobra 2021. godine, pod sloganom "Game changing".

 Sedma "Tech Hosted by LANACO konferencija" 14. i 15. oktobra Izvor: Lanaco/promo

Prvi dan konferencije održaće se u prostorijama LANACO Tehnološkog centra u Banjaluci, kada će svjetski IT lideri – kompanije Veeam, Kaspersky, Lenovo, Fortinet, Dell i Hewlett Packard prisutnima predstaviti najnovije trendove IT svijeta, iz oblasti umjetne inteligencije, cloud tehnologija i sigurnosti na internetu.

Drugog dana će mlade osobe iz cijele BiH i regiona dobiti priliku da učestvuju u online programu namijenjenom studentima, tokom kojeg će se upoznati sa savremenim tehnološkim trendovima, ali i sa regionalnom akademskom zajednicom.

Možda će vas zanimati

"Radujem se novoj razmjeni znanja i pravaca razvoja indutrije koja je jedna od rijetkih koja ima adekvatne odgovore na izazove koji stoje pred svima nama, kao građanima i kompanijama, na sedmom izdanju 'Tech Hosted by LANACO' konferencije. Danas poslije 31 godine postojanja, uz ogromnu energiju koju ulažemo posljednjih sedam godina, zajedno sa našim partnerima izgradili smo eko sistem koji može ponuditi kvalitetne odgovore i predstavlja most između ljudi i znanja. Partneri sa kojima smo gradili ovaj eko sistem su sa nama i ovog puta, sa velikom željom da posjetioce na adekvatan način upoznaju sa trendovima, izazovima i ponude kvalitetan odgovor na iste", ističe Dragan Ninić, Menadžer sektora za razvoj poslovanja u kompaniji LANACO.

Izvor: Lanaco/promo

Zbog situacije izazvane pandemijom koronavirusa, događaj će, umjesto predviđenih pet, trajati dva dana.

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS