• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neobičan dizajn: Bežične Huawei slušalice u pakovanju od karmina

Autor Nikolina Damjanić

Limitirana serija potpuno vanserijski dizajniranih slušalica predstavljena u Beču.

 Huawei Lipstick slušalice Izvor: SmartLife / Huawei

Kad pogledate današnje Bluetooth bežične slušalice - sve su iste!
Malo drugačije boje, ali sve su na isti kalup i postalo je teško razlikovati ih.
Ne i nove FreeBuds Lipstick slušalice, koje su spakovane u kutiju poput karmina, crvene su boje i bile su potpuno iznenađenje na premijeri Huawei nova 9 telefona!

Slušalice su nastale po ugledu na najnoviju FreeBuds 4 seriju slušalica, ali izgledaju nesvakidašnje, pravi su magnet za poglede i definitivno se razlikuju od svih do sada predstavljenih bežičnih Bluetooth slušalica.

Podržavaju ANC 2.0 tehnologiju potiskivanja buke, moguće ih je upariti istovremeno sa dva uređaja, imaju mogućnost prilagođavanja zvuka korisnikovom ušnom kanalu, kako bi zvuk uvek bio idealan za svakog korisnika, a baterija traje do 22 sata ukupno sa kućištem ili četiri sata po jednom punjenju (14 i 2,5 sata kad je ANC uključen). Odziv slušalica tj. kašnjenje je svedeno na minimum, pa se Lipstick model koristi i za igranje igara (90 milisekundi latencija).

Izvor: SmartLife / Marko Čavić

Huawei FreeBuds Lipstick podržavaju Huawei AI Life aplikaciju za sve platforme, a moguće ih je koristiti sa odabranim telefonima za snimanje kvalitetnijeg stereo zvuka tokom video režima kamere. Takođe, slušalice imaju profil za poboljšanje prenosa glasa pomoću vJeštačke inteligencije i hardverskih komponenti tako da vJetar i bučno okruženje ne utiču na kvalitet razgovora u velikoj mJeri.

Podržane su kontrole tapkanjem, prevlačenjem i dugačkim pritiskom, a omogućena je direktna veza sa Huawei pametnim satovima, kako bi slušalice mogle da se koriste za slušanje muzike sa Watch 3 Pro ili drugih modela bez potrebe za telefonom.

Kućište slušalica je izrađeno oD nerđajućeg čelika, sjajne završne obrade, a same bubice su napravljene od kvalitetne plastike koja ne iritira uši ni nakon dugotrajnog nošenja.
Slušalice će biti dostupne u prodaji po cIJeni od 249 evra u ograničenoj seriji i na odabranim tržištima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS