• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Epic Games vam poklanja Aven Colony: Napravite svoju koloniju na drugoj planeti

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Pronašli ste novu planetu, sada je potrebno da od nje napravite dom za ljudsku civilizaciju, suočavajući se sa svim izazovima naseljavanja novog svijeta.

 Epic Games vam poklanja Aven Colony: Napravite svoju koloniju na drugoj planeti Izvor: SmarrtLife / Steam

Igra koja je besplatna za preuzimanje od danas, 4. novembra u 17h do 11. novembra u 17h je Aven Colony, futuristička strategija smještena na planetu mnogo svjetlosnih godina daleko od Zemlje. Da biste dobili Aven Colony zauvijek, potrebno je da se u pomenutom periodu ulogujete na svoj Epic nalog i dodate igru u biblioteku.

Možda će vas zanimati

A kada instalirate Aven Colony dočekaće vas Aven Prime, daleka vanzemaljska planeta puna pećina, džungli i tundri, daleko od naše rodne planete. Vi ste prva naseobina van Sunčevog sistema i na plećima nosite teret cijele ljudske civilizacije. Imperativ je da napravite koloniju, koja će od male naseobine iznići u velike gradove, susrećući se sa svim izazovima jedne strane planete.

Kolonizacija tuđe planete

Od vas se traži da napravite osnovnu infrastrukturu, vodite računa o svojim građanima, upravljate resursima i utičete na prosperitet svoje kolonije u novim surovim i ponekad opasnim uslovima novog egzotičnog svijeta kao što je Aven Prime.

Možda će vas zanimati

Atmosfera nove planete nema obilje kiseonika kao Zemlja, električne oluje su uobičajena pojava, kao i pješčane mećave i erupcije toksičnih gasova iz obližnjih geotermalnih izvora. Ne zaboravite ni to da ste vi kolonizator planete i da dolazite na tuđu planetu, sa dosta vanzemaljaca koji tu žive, poput ogromnih pješčanih crva, smrtonosnih spora koje će vam opustošiti stanovništvo i opasne infekcije zvane “The Creep”.

Aven Colony igra
Izvor: YouTube / PlayStation

Uštedite 30 evra

Igra je dobila pozitivne kritike, a hardverski spada u srednje zahtjevne. To znači četvorojezgarni procesor, 4 ili 8 GB RAM-a, osrednja grafička karta i 25 GB slobodnog prostora na sistemskom drajvu. Igra je izašla 2017. godine, a izdavač je čuveni Team 17, ekipa koja je izbacila čuveni “Worms” serijal. Aven Colony se trenutno prodaje po cijeni od 30 evra, što je lijepa suma koju možete uštedjeti ukoliko volite da igrate strategije i simulacije.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS