• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Procurile cijene novih Xiaomi telefona: Počnite da štedite, idemo na 1.200 evra?

Autor Marko Čavić

Ako je vjerovati procurjelim informacijama - Xiaomi 12 serija će biti skuplja, što nije dobra stvar.

 Novi Xiaomi modeli na tržištu Izvor: SMARTLife / Xiaomi

Kompanija Xiaomi u Kini je predstavila Xiaomi 12 seriju sa dva modela tokom decembra i od tada traju nagađanja kad će se Xiaomi 12 i Xiaomi 12 Pro pojaviti u Evropi.

Prema izvorima iz industrije bliskim GSMArena sajtu, koji nisu otkriveni, evropske cijene su već formirane, a telefoni će se pojaviti krajem februara ili tokom marta.

Osim Xiaomi 12 i Xiaomi 12 Pro telefona u Evropi će se prodavati i Xiaomi 12X model, koji će biti sličan bazičnom modelu Xiaomi 12, ali će biti jeftiniji.

Tako će cijena Xiaomi 12X uređaja biti između 600 i 700 evra u zavisnosti od odabrane konfiguracije memorije, dok će Xiaomi koštati od 800 do 900 u memorijskim konfiguracijama 8 GB RAM i 128 ili 256 GB memorije.

Najskuplji će, očekivano, biti Xiaomi 12 Pro, čiji će raspon cijena ići od 1.000 do čak 1.200 evra, ali se za sada ne zna da li se radi samo o promjeni memorije ili će biti i nekih promjena u čipsetu. Kako god da kineska kompanija odluči za čipset u Evropi će, navodno biti u ponudi memorijske konfiguracije 8 GB RAM sa 128 ili 256 GB memorije i posebna varijanta od 12 GB RAM i 256 GB memorije. Ovo je značajno povećanje cijena, ali je u skladu sa najavljenim planom kompanije Xiaomi da bude sve više prisutna u flagship kategoriji uređaja.

Sva tri modela biće u prodaji u bojama plavoj, sivoj i ljubičastoj tj. boji lavande, a kompletne specifikacije Xiaomi 12 serije pronađite u našoj vijesti s premijere.

Nadamo se da su procurele cijene pogrešne i da će Xiaomi 12 biti jeftiniji!

Kod nas je trenutno u ponudi Xiaomi Redmi Note 11, četiri modela sa unapređenim opcijama, ali kupićete ih prije svega - zbog cijene

Šta vi kažete na Xiaomi 12 cijene?

Xiaomi 12 VIDEO
Izvor: Sparrows News

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS