• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijera novih Samsung telefona 10. avgusta

Autor Marko Čavić

Kompanija Samsung nije sakrila mnogo toga - Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 stižu na sljedećem Unpacked događaju.

 Premijera Samsung telefona Izvor: Samsung

Kompanija Samsung održaće globalnu premijeru novih Galaxy uređaja i dodatne opreme 10. avgusta onlajn na njenom YouTube kanalu i sajtu.

"Za inovacije nisu bitne samo revolucionarne ideje, već i stvaranje novih doživljaja, koji naš svakodnevni život mijenjaju nabolje. Značajne inovacije prevazilaze tehničke granice i obezbjeđuju platformu na kojoj naš svakodnevni život postaje bogatiji i raznovrsniji - što nam otvara mogućnosti veće nego ikada prije", napisala  je kompanija Samsung u pozivnici.

Nažalost, spletom nesrećnih okolnosti, zbog kojih niko nije kriv, a svi su donekle odgovorni, ali svakako i zbog neažurnosti kako same kompanije Samsung sa globala koja ne razumije potrebe lokalnih kancelarija, tako i domaće TLScontact agencije za viziranje i izdavanje UK viza čije usluge su konfuzne i koje vam predoče tek kad dođete kod njih (iako sve prvo popunjavate na sajtu, a kontakt nemaju i dalje, pa ne možete ništa da pitate dok ne dobijete termin za ulazak u njihove prostorije), kao i vrlo nelogičnih praksi i procedura same britanske ambasade SmartLife redakcija neće prisustvovati ovoj premijeri, kao ni bilo koji drugi medij iz Srbije.

Samsung je u videu otkrio obrise oba nova telefona - Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4!

Uglavnom, pratićemo novi Galaxy Unpacked kao i svaki do sada - uživo i kroz blog formu u kojoj ćemo odmotavati dio po deo specifikacija ne samo novih telefona, nego i drugih uređaja koje će Samsung kompanija predstaviti.

Budite sa nama 10. avgusta, a do tada ćemo sigurno čuti još štošta o Samsung Galaxy Z Fold4, Galaxy Z Flip4 i drugim premijernim dodacima koje ćemo videti na Unpacked 2022.

"Unfold Your World" poručuje nam svima Samsung, pa red je da se spremimo i odmotamo još jedan Unpacked izdaleka, kad već nemamo mogućnost da to uradimo kao i svi novinari iz drugih dijelova svijeta!

Pogledajte

00:15
Samsung Galaxy Unpacked 2022 Unfold Your World VIDEO
Izvor: Samsung
Izvor: Samsung

 (Mondo)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS