• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telefoni za koje nikad niste čuli pobijedili na čuvenom izboru za najbolje smartfone godine?!

Autor Marko Čavić

Većina telefona malo gdje je dostupna, a u različitim kategorijama trijumfovale iste kompanije - čime li se rukovodila EISA grupa ostaje potpuno nejasno…

 Najbolji smartfoni godine Izvor: SmartLife / Marko Čavić

EISA grupa, koju čine stručnjaci za zvuk, video i IT iz 30-ak zemalja, okupljenih oko ideje da jednom godišnje proglase najbolje u svakoj od tehnoloških i mobilnih kategorija, odlikovali su i najbolje telefone tekuće godine u okviru EISA AWARDS ceremonije 2022.

Kako to obično biva EISA ima nekakve drugačije standarde od svih, pa je i ove godine pobjedio telefon za koji je vjerovatno malo ko čuo - srećom da smo mi baš nedavno pisali o OPPO kompaniji, pa imate šansu da se uputite u sve.

Dakle, najbolji telefon po EISA odluci u okviru ADVANCED SMARTPHONE jeste OPPO Find X5 Pro, a najbolji telefon za narod je HONOR 70, odnosno najbolji BEST BUY SMARTPHONE.

Treća kategorija u okviru smartfona je MULTIMEDIA SMARTPHONE i u toj kategoriji je pobjedio telefon koji je i malo gdje dostupan - Sony Xperia 1 IV.

Zaista bi bilo lijepo čuti kakvim kriterijumima se vodi ekipa koja bira ove nagrade, jer iz godine u godinu nagrađuju upravo uređaje koji su ograničeno dostupni. Takođe, znamo da u velikom broju država iz kojih dolaze EISA članovi žirija, baš kao i kod nas nema mogućnosti da se koriste i/ili isprobaju uređaji koji su nagrađeni (OPPO, Sony, …), što je još jedna od činjenica koja nas tjera da podignemo obrvu ili dvije na rezultate ovog izbora. Ali, dobro, njima na čast…

Pogledajte pobjednički pametni telefon:

Idemo dalje, najbolji pametni sat je Huawei Watch GT 3 Pro, najbolje slušalice su (opet) OPPO Enco X2, a najbolja tablet inovacija (ma šta god ta kategorija značila, a prošle godine nije ni postojala) je TCL NXTPaper 10S.

Najbolje slušalice premijum segmenta su Sony WH-1000XM5 i najbolji mobilni zvučnik je (opet) JBL Flip 6. generacije.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS